Peugeot a lansat o divizie de creaţie care va rivaliza cu Porsche Design

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 13.06.2012
Peugeot Design Lab este cea mai nouă divizie a francezilor, destinată clienţilor de lux. Creat pentru a rivaliza Porsche Design, centrul va desena avioane, bărci şi ceasuri.

Inspiraţi probabil de succesul unor divizii ca Porsche Design şi BMW Group Designworks, cei de la Peugeot s-au gândit să creeze un departamaent de creaţie cu servicii externalizate. Laboratorul de design Peugeot va avea sediul în oraşe ca Paris, Shanghai şi Sao Paolo şi va fi înglobat în PSA Design Centre, fieful oamenilor de creaţie al brandului francez.

Noua divizie, pregătită să rivalizeze cu Porsche Design, va fi condusă de Cathal Loughnan, care îi va raporta direct lui Gilles Vidal, şeful de design Peugeot. Laboratorul va accepta proiecte care au sau nu legătură cu lumea auto, prioritatea fiind fixată doar de client.

Pentru a marca lansarea pe piaţă, divizia a prezentat deja un portofoliu care include mai multe creaţii vizionare: o barcă de viteză, un iaht, un avion şi un ceas. Alături de ele, Peugeot Design Lab a prezentat şi alte două creaţii care au prins deja viaţă: bicicletele DL121 şi DL122. 

via l carscoop

Comentarii (2)

  • frumos, frumos, frumos...

    daca designul avionului se poate sub semnul intrebarii restul sunt cat se poate de realiste. Bicicleta cu "ghiozdan" imi place.
    9 3
  • chuck norris
    pejos nu poate sa rivalizeze porsche design
    9 11

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru