Porsche Panamera a debutat în Superstars Series

De Cornel Șocariciu
Publicat Luni, 26.07.2010
Porsche Panamera a debutat în acest weekend în cadrul competiţiei Superstars Series. În prima cursă, modelul german a obţinut primul loc.

Versiunea de competiţie a lui Porsche Panamera a debutat în weekend-ul care tocmai s-a încheiat în campionatul Superstars Series în cursa care s-a desfăşurat pe circuitul italian de la Mugello. Varianta pentru competiţie a lui Panamera a fost gândită şi concepută de italienii de la N-Technology. Sedanul coupe al germanilor dispune de propulsorul V8 de 4.8 litri care a fost modificat pentru a produce 450 de cai putere.

În prima cursă din weekend, modelul constructorului din Stuttgart a reuşit să obţină primul loc cu ajutorul lui Fabrizio Giovanardi. Podiumul a fost completat de Gianni Morbidelli aflat la volanul unui BMW M3, iar pe locul al treilea a sosit Luigi Ferrara, alături de al său Mercedes C63 AMG. În cea de-a doua cursă, primul loc a fost ocupat de Max Pigoli, urmat de Luigi Ferrara şi Gianni Morbidelli.

De această dată, Fabrizio Giovanardi şi Porsche Panamera au reuşit doar un loc nouă. În acest moment în fruntea clasamentului campionatului Superstars Series se află Thomas Biagi.

Locul secund este ocupat de Luigi Ferrara, iar pe poziţia a treia se află Max Pigoli.

Via | Caradisiac

Comentarii (2)

  • duelul limuzinelor 8->
    1 1
  • m3
    M3 e limuzina ? nu stiam
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru