Porsche renunță la Cayman GT4, Boxster T și Spyder

de Tiberiu Safta
Luni, 03.04.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit celor mai noi informații, Porsche a scos de pe piață câteva dintre modele sale de performanță. Astfel, Cayman GT4, 718 Boxster T și Boxster Spyder nu mai sunt disponibile.

Constructorul german tocmai a confirmat că a renunțat la 3 dintre modelele sale de performanță. Este vorba despre câteva dintre versiunile mai puternice ale modelelor 718 Cayman și Boxster. Mai exact, versiunile Cayman GT4, Boxster T și Boxster Spyder nu mai sunt disponibile oficial.

Din fericire pentru fanii mărcii, Porsche nu are de gând să renunțe și la celelalte versiuni de performanță ale celor două modele. Astfel, clienții vor putea alege în continuare între versiuni precum: Cayman S, GTS 4.0, Boxster S, Boxster GTS 4.0 și chiar etalonul de performanță, Cayman GT4 RS.

Alături de acest anunț, constructorul din Zuffenhausen anunță și câteva schimbări pentru cele mai accesibile modele ale sale. De exemplu, Cayman S primește acum jantele de 19 inch văzute la Boxster S. Însă, mai multe nuanțe, precum alb Carrera White Metallic, verde Python și verde Aventurine Metallic au fost retrase, alături de două tapițerii din piele și de radioul cu CD/DVD.

via Carscoops

Comentarii (1)

  • Le mărită pe la un fotbalist?
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru