Porsche va realiza designul unei nave spațiale din noul film Star Wars: The Rise of Skywalker

de Daniel Popescu
Joi, 24.10.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche a anunțat o colaborare cu studiourile Lucasfilm în cadrul căreia vă realiza designul unei nave spațiale care va apărea în cel mai nou film al seriei Star Wars. The Rise of Skywalker va avea premieră în 20 decembrie.

Constructorii auto se implică tot mai frecvent în diverse colaborări cu industria filmului pentru o mai mare expunere a noilor modele. Porsche a anunțat însă un parteneriat inedit cu Lucasfilm pentru cea mai nouă producție a seriei Star Wars.

Astfel, constructorul german se va ocupa de designul unei nave spațiale care va apărea în cadrul filmului Star Wars: The Rise of Skywalker, iar pentru moment oferă doar câteva schițe.

"Dezvoltarea unei nave spațiale cu design Porsche este interesantă și provocatoare. Chiar dacă nu par să aibă multe lucruri în comun, ambele lumi au o filosofie de design similară. Colaborarea cu echipa Star Wars ne inspiră și ne fascinează", precizează Michael Mauer, vice-președintele Porsche Style.

Noul film Star Wars: The Rise of Skywalker va avea premiera mondială în 20 decembrie, astfel că este cert că Porsche a finalizat de mult timp designul navei spațiale. Practic, anunțul din această săptămână vine mai degrabă ca un teaser pentru nava spațială care va fi dezvăluită simultan cu lansarea noului film pe marile ecrane.

Via Porsche

Comentarii (3)

  • Inclin sa cred ca - la ora aparitiei acestui articol - Porsche deja S-A OCUPAT de designul respectivei navete spatiale....

    Daca in 2 luni are premiera mai mult ca sigur acum au deja loc proiectii ale fimului FINALIZAT in circuit inchis (pentru investitori/producatori/critici), naveta respectiva fiind deja parte a productiei.

    Zic si eu...
    7 1
  • O fi pe Dizal?!? (curentul il pastreaza pentru sabiile laser presupun).

    Din cate imi amintesc si Renault a fost implicat intr-o colaborare cu studiourile de productie Star Wars. Si inca mai zboara navetele (de bere?) in film, sa mai zica cineva ca Renault nu e masina fiabila... are o FORZA !
    5 3
  • din moment ce nu modifica nimic la designul masinilor de zeci de ani, pentru ca designerii sa nu someze, mai deseneaza o nava spatiala, un telefon, un scaun de copil...
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru