Porsche va reveni în Cursa de 24 de ore de la Le Mans din 2014

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 02.07.2011
Constructorul german Porsche a anunţat că va reveni în Cursa de 24 de ore de la Le Mans cu prototipul LMP1. Revenirea germanilor este aşteptată în anul 2014.

Constructorul german Porsche are spiritul competitiv în sânge, iar cele 16 victorii obţinute în cadrul Cursei de 24 de ore de la Le Mans vorbesc de la sine. După 15 ani în care a stat pe tuşă, Porsche anunţă că va reveni în cursa de anduraţă de la Le Mans în anul 2014 cu prototipul LMP1.

În urma acestui anunţ surpriză, toată suflarea automobilistă aştepta răspunsul celor de la Audi Sport. Oficialii Audi Sport au declarat că nu sunt implicaţi sub nicio formă în deciza Porsche de a reveni pe circuit, ba din contră sunt foarte încântaţi că vor avea un competitor nou de talia germanilor. Ultima victorie Porsche în Cursa de 24 de ore de la Le Mans a fost înregistrată în 1998, mulţumită modelului 911 GT1.

Via | Autoblog | Caradisiac 

Comentarii (2)

  • repetati stirile?
    0 8
  • Porsche and racing
    Nu sunt in F1, Nu au fost recent in Le Mans, doar o gramada de privati prin campionate diverse. Nu mai au o identitate de racing VS alte Marci ca si Mercedes, Audi sau Ferrari.

    Nici macar BMW nu au o continuitate ca si Ferrari sau Mercedes.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru