Premieră în motorsport: cursa de Formula E din China va fi transmisă în direct pe Facebook

de Daniel Popescu
Marti, 20.10.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cursa de Formula E de la Beijing care va deschide în 24 octombrie sezonul 2015-2016 va fi transmisă în direct pe reţeaua de socializare Facebook pe teritoriul Spaniei.

Credem că transmiterea cursei de la Beijing în direct pentru fanii noştri din Spania reprezintă o piatră de hotar în stabilirea Formulei E ca brand pionier în digital.

Ali Russell
Director media Formula E
Formula E a încheiat un parteneriat inedit cu reţeaua de socializare Facebook pentru prima etapă a noului sezon, care va avea loc în 24 octombrie la Beijing.

Astfel, pe teritoriul Spaniei, cursa va putea fi urmărită în direct pe Facebook, în timp ce fanii din restul lumii vor avea ocazia să urmărească rezumate la scurt timp după evenimentele de pe circuit.

În plus, Formula E va pune la dispoziţia echipelor secvenţe video cu cele mai importante evenimente şi depăşiri din timpul cursei, iar acestea vor distribui rezumatele pe paginile lor oficiale de Facebook. În plus, piloţii vor putea folosi funcţia Mentions pentru a transmite în direct imagini exclusive din interiorul garajelor cu ajutorul unui simplu telefon mobil.

Parteneriatul cu Facebook a fost realizat pentru a semnaliza importanţa platformelor digitale în distribuirea conţinutului video din cadrul curselor de Formula E. "Suntem încântaţi că Facebook a decis să lucreze cu Formula E la această înţelegere.

Credem că transmiterea cursei de la Beijing în direct pentru fanii noştri din Spania reprezintă o piatră de hotar în stabilirea Formulei E ca brand pionier în digital", a precizat Ali Russell, director de media al Formulei E.

Via Formula E

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru