Preocupați de agricultură: Porsche crește albine și vinde miere în Germania

de Petre Barac
Luni, 11.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche a început să crească albine și să vândă miere, ca parte din eforturile constructorului să contribuie la dezvoltarea agriculturii din Germania.

În luna mai a acestui an, Porsche a înființat 25 de colonii de albine pe un teren pe care îl deține în landul german Saxonia.

Cele 1.5 milioane de albine de acolo au produs deja prima recoltă de miere, de aproximativ 400 de kilograme, pe care Porsche o vinde acum clienților sub brandul Turbienchen.

De unde interesul celor de la Porsche pentru agricultură? Potrivit nemților, populația de albine din Germania este afectată puternic de pesticide, bacterii și paraziți, iar Porsche vrea să contribuie la conservarea și dezvoltarea agriculturii din țară.

În plus, pe același teren, Porsche mai găzduiește alte păsări și animale pe cale de dispariție.

Via The Drive

 

Comentarii (3)

  • Sigur e o auto-gastro-conspirație - știam că doar VW face cârnați, dar dacă Porsche s-a apucat de desert musai vine și-o ciorbă.:-)
    ...Dilema e: de la cine? Mersedes, BMW sau Audi?...
    12 0
  • Da' niște pruni n-are nimeni? Că tare aș vrea și eu un șnaps de Maybach!
    :)
    8 0
  • Nu prea-mi iese socoteala. 25 de familii/stupi au produs 400 kg miere?! Cam mult. In fine. Porsche are 25 de stupi. WOW! Impresionant!
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru