Presa italiană: Mike Manley, șeful Fiat Chrysler, este favorit să devină noul CEO Ferrari

de Paul Cosma
Luni, 14.12.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mike Manley, șeful grupului Fiat Chrysler, este principalul favorit pentru a ocupa poziția de nou CEO al Ferrari, potrivit informațiilor apărute în presa italiană. Ferrari și FCA au refuzat să comenteze.

Ferrari a transmis săptămâna trecută că Louis Camilleri și-a dat demisia din funcția de CEO, invocând “motive personale”, iar anunțul neașteptat a dat startul zvonurilor cu privire la viitorul său înlocuitor.

Publicația Il Messaggero susține că favoritul în cursa pentru desemnarea noului CEO de la Ferrari este Mike Manley, directorul general al grupului Fiat Chrysler.

Ferrari și FCA au refuzat să comenteze pe marginea informațiilor apărute în presa italiană. Un alt nume vehiculat pentru înlocuirea lui Camilleri este Davide Grasso, șeful Maserati. 

Există și zvonuri potrivit cărora Stefano Domenicali ar putea să revină la Ferrari, însă un purtător de cuvânt al Formulei 1 a transmis că acesta este dornic să preia poziția de șef al competiției de la data de 1 ianuarie.

Noul CEO Ferrari ar putea să fie anunțat în cursul săptămânii viitoare, în urma unei întâlniri a consiliului de administrație. 

Via Automotive News

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru