Prețuri Ford Bronco în România. Pornește de la 79.400 de euro

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 15.03.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Legendarul Ford Bronco poate fi comandat pe anumite piețe din Europa, inclusiv în România. La noi în țară, off-roaderul american pornește de la 79.400 de euro.

Ford Bronco este unul dintre cele mai cunoscute off-roadere americane. În 2021, după o pauză de 25 de ani, Bronco a revenit în portofoliul producătorului din Dearborn.

Acum, este pregătit să debarce pe anumite piețe din Europa, unde poate fi comandat într-un număr limitat de exemplare. Bronco va fi disponibil și pentru clienții Ford din România.

Pe Bătrânul Continent, Ford Bronco va fi disponibil în două variante: Outer Banks și Badlands. Ambele vin echipate cu motorul de 2.7 litri, V6 Ecoboost, care dezvoltă 335 de cai putere și 563 Nm. Transmisia automată cu 10 rapoarte este standard.

Gândit pentru performanțe pe teren accidentat, Bronco Outer Banks este echipat cu o cutie de transfer electronică, cu 2 trepte, iar Bronco Badlands plusează cu diferențiale blocabile față și spate și un sistem de deconectare a barei stabilizatoare față.

În România, Ford Bronco Outer Banks pornește de la 79.400 de euro, cu TVA. Pentru Bronco Badlands trebuie să scoți din buzunare cel puțin 83.400 de euro.

Echiparea standard include, printre altele, faruri și stopuri LED, sistem multimedia SYNC4, ecran central de 12 inch, conectivitate Apple CarPlay și Android Auto fără fir, Ford Co-Pilot 360, Adaptive Cruise Control și Terrain Management System.

Clienții care comandă un Bronco Badlands vor primi jante de 17 inch, anvelope de 33 inch, suspensie Hoss 2.0, protecții de oțel suplimentare sub mașină și moduri de rulare suplimentare în Terrain Management System, precum Rock Crawl și Baja.

via Ford

Comentarii (4)

  • Andrei
    Pretul este enorm, dar criza e dupa colt si se rezolva.
    4 1
  • Badlands ăla suna interesant poate cineva care se pricepe va face un vs cu wrangler Rubicon. Preturile tot pe acolo sunt adică inaccesibile muritorilor de rând. Bine până și dusterul a ajunns la aproape 25 , deci 80 de mii e doar un pic mai mult. Costa atâta și fiindcă taxe vamale mari o fi vreo 20 de mii doar taxele. Daca ar fi fost produsa in Europa costa spre 60 de mii cred ceea ce era acceptabil . La banii care i cer , nu va avea prea mulți clienți în România
    6 0
  • Tocmai am configurat un Bronco chel in SUA cu aceiasi motorizare. Acolo pleaca de la 42k $ cu jante de tabla, totusi, pana la 80k eur e cale lungaaa rau de tot.
    6 0
  • inexorabil
    Care o fi elementul comun al termo-rapacităţii şi al electro-rapacităţii?

    PS. Fratziwear, cât îmi place această juxtapunere: EcoBoost…Mai ales V6 (doar o idee mai) Eco :D

    PPS. Încă nu suntem “bolnavi” de aventuri 4x4 (realmente 4x4, adică de abordat/trăit musai în afara carosabilului).
    Şi avem atâtea sălbăticii care se cer călcate (de roţi).
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru