Prețuri Volkswagen ID.7 în România: omologul electric al lui Passat pornește de la 53.300 euro

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 06.09.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul Volkswagen ID.7, descris ca fiind omologul electric al celebrului Passat, poate fi comandat în România. Acesta pornește de la 53.345 de euro cu TVA inclus.

La jumătatea lunii aprilie, Volkswagen a prezentat oficial noul ID.7 sau, cu alte cuvinte, omologul cu zero emisii al celebrului Passat. Acum, modelul german poate fi comandat și la noi în țară.

Momentan este disponibil într-o singură versiune și anume ID.7 Pro. Aceasta este echipată cu un singur motor electric și oferă 286 CP și 545 Nm. Mulțumită unei baterii de 77 kWh, autonomia ajunge la 621 de kilometri.

Ulterior, clienții vor putea opta și pentru o baterie mai mare, de 86 kWh. În cazul ei, autonomia va fi de până la 700 de kilometri cu o singură încărcare.

Volkswagen ID.7 Pro pornește în România de la 53.345 de euro, cu TVA inclus.

MOTOR PUTERE
CUPLU
NOUL Volkswagen ID.7
PREŢ
(€ cu TVA)
ECHIPARE Pro
ID.7 77 kWh 286 CP
545 Nm
53.345

Echiparea standard include, printre altele, jante de 19 inch, faruri și stopuri LED, scaune față încălzite, Head-Up Display, tehnologie Area View cu o cameră video în partea din spate, Side Assist, Rear Traffic Alert, sistem de iluminare ambientală și ecran central de 15 inch.

via Volkswagen

Comentarii (6)

  • Octavian
    Sincer nu am vrut să spun asta vre-o data dar mai bine îți iei un Model 3 , arata și mai bine și este puțin mai ieftin și na este Tesla nu VW . ( Nu mi-as lu-a nici o data un Volkswagen)
    9 7
  • Octavian
    Sii nicii no s-a scriu vre-o data corect romaneste
    9 5
  • Seriff
    @Octavian si de ce nu iti iei, cine te opreste?
    5 3
  • Nu e bine ! BMW i4 (aceeasi clasa, masina Premium) porneste de la 50159 Euro ! Ca sa nu pomenesc de Tesla Modal 3 care are pret incepand de la 42.990 Euro !
    5 0
  • Octavian Originalul
    @Octavian de buget , scriu in grabă nu ca voi in pauze .
    @Seriff nu sunt fan electrice
    2 3
  • 77kWh baterie, 621 km autonomie? Consum de 12.4%? E cumva vorba de un Spring sau de o masian de ~2 tone ca nu mi-e clar.
    In rest, electrificarea e in grafic cu asemenea preturi.
    Si nici minunile chinezesti nu sunt chiar asa de minunate. Nu e nimic serios cu range peste 400km sub 40k euro.
    Pentru curiosi, M3 cu baterie de 75kwh e peste 50k. Asa ca cei furiosi pe passatul electric nu scapa ieftin nici cu tesla. De parca chiar s-ar enerva cineva pe VW si chiar si-ar lua o Tesla la nervi.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru