Prima imagine cu noua Mazda CX-80, un SUV cu 7 locuri pentru Europa. Data lansării, confirmată

de Tiberiu Safta
Vineri, 12.04.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mazda a publicat prima imagine oficială cu nou CX-80. Acesta este un SUV cu 7 locuri destinat exclusiv pieței europene și care va fi lansat săptămâna viitoare.

Constructorul japonez ne va face cunoștință săptămâna viitoare cu noul CX-80. Până atunci, Mazda a publicat prima imagine oficială cu noul model, care este un SUV plasat în gamă deasupra lui CX-60.

Noul model va primi o versiune cu 7 locuri. De asemenea, din primele informații, Mazda CX-80 va măsura aproape 5 metri în lungime și va avea un ampatament cu lungime de peste 3 metri.

Pentru moment, Mazda nu a dezvăluit alte informații despre noul model. În schimb, cunoaștem data lansării oficiale. Astfel, noua Mazda CX-80 va fi prezentată în 18 aprilie. Vânzările noului SUV japonez vor începe abia din toamna acestui an.

via Mazda

Comentarii (10)

  • Intr-o lume normala in care oamenii ar mai avea gandirea sanatoasa si in parametri optimi, masinile de genul asta AR PIERDE teren. Si o masina ca Smart ar castiga teren, o masina ideala pentru majoritate. Ce se intampla? Apar camioane de-astea scumpe si inutile cumparate de frustrati cu p... mica. Confortul e mai mare in ele, intr-adevar, dar confort poti sa ai si intr-o masina de clasa medie, nu ai nevoie de malac de 2.5 tone pentru asta. Pur si simplu evolutia pietei, a preferintelor cumparatoriloe sunt de neinteles.
    13 7
  • Catalin
    Exclusivă pt Europa dar în USA ea este Cx-90???
    4 0
  • Wector
    Chiar e nevoie de masini cu 7 locuri in Europa... Toata lumea stie ca europenii fac 3,4 sau chiar 5 copii
    5 0
  • Andrew
    @Catalin da, in America de Nord ii zice CX-90 si recent a fost introdus si modelul CX-70 care e identic cu CX-90, dar fara al treilea rand de scaune.
    In Europa va fi CX-80, probabil identic cu CX-90, doar ca tot in Europa se vinde si CX-60 care nu exista in America de Nord.... talmes, balmes total in denumirile modelelor de la Mazda.
    5 0
  • Catalin
    @Andrew: eu am impresia că CX 60 la noi este ,,70" din SUA iar cx-80 este ,,90" american
    1 1
  • CX-80 este mai mica decat CX-90, atat in lungime, cat si in latime. Cu ocazia asta sper sa lanseze si motorul pe benzina in 6 cilindri in Europa.
    1 0
  • Prin Americi se vând destul de bine “mini” van-urile (Sienna, Odyssey, Pacifica, Sedona etc.) care cred eu au și mai mult confort, funcționalitate și o aerodinamică mai bună, dar în Europa lucrurile stau diferit așa cum de exemplu în foarte multe țări nu vezi un SW (din păcate tot mai puține și în Europa). Europa este în perioada SUV în toate declinările posibile.
    Chiar dacă-s fan Mazda, nu cred că vor avea succes în Europa cu acest model.
    2 0
  • Probabil, pentru piața americană, se va păstra motorizarea de pe CX-60, hibridul de 2.5 litri, că ei cu dieselul nu prea nu prea au tangență. Pentru Europa posibil să fie și dieselul de 3.3 cu șase în linie, care sună într-un mare fel.
    1 0
  • Trilulilu
    Prea mari, prea grele, prea scumpe pentru familiile cu adevărat mari. Mai bine un monovolum, gen Sharan
    2 2
  • NIGGAPLS
    @pmc ...dar in cazul in care faci bani multi si usor prin exploatarea altora sau in relatie cu statul roman si in plus ai suflet de taranush ce te faci? Mai poti sa iei Smart sau echivalent?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru