Prima imagine cu Renault Kardian, un SUV nou pentru piețele internaționale

de Tiberiu Safta
Marti, 29.08.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault a publicat o primă imagine cu noul Kardian. Acesta este un viitor SUV care va fi comercializat pe piețe internaționale, începând cu America Latină. Totodată, Renault a confirmat și data lansării noului model.

Constructorul francez a publicat prima imagine oficială cu un nou SUV. Cel mai nou model din gama producătorului este botezat Kardian și este conceput special pentru a fi vândut pe mai multe piețe internaționale. Aici includem în special America de Sud, acolo unde va fi prezentat oficial noul model.

Imaginea nu relevă prea multe în afară de sigla mărcii sub care se află și numele modelului. De asemenea, detaliile tehnice despre noul model rămân, pentru moment, un secret.

Renault spune despre noul Kardian că reprezintă „începutul unei noi ofensive de produse în piețe din afara Europei”. Deocamdată, nu se știe dacă noul SUV va fi adus și pe Bătrânul Continent.

Alături de aceste prime detalii, mai aflăm că Renault Kardian urmează să fie prezentat oficial în 25 octombrie. Lansarea oficială va avea loc în cadrul unui eveniment în Brazilia, la Rio de Janeiro.

via Renault

Comentarii (4)

  • Octavian
    Astai Sandero Stepway de Brazilia
    8 0
  • @Octavian. Ai vorbit tu cu boss-ul ăla mare de la Renault și ți-ai spus ce și cum. Probabil te-a rugat sa nu zici la nimeni, dar cum ești un bun cetățean nu te-ai putut abține sa ne spui și noua. Multumim. Te văd și un bun agramat, deci sigur te pricepi și la mașini. Love you man!!!
    1 5
  • Renault kardASHian
    4 0
  • Octavian
    @Fn1 nu , dar am văzut poze spion și leak-uri cu Mașina. La interior este Sandero Stepway și la exterior in fata arata asemănător cu Renault Kidger. Sa testat unul un Sibiu
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru