SUV Renault

Marti, 29 August 2023 | Modele noi

Prima imagine cu Renault Kardian, un SUV nou pentru piețele internaționale

Renault a publicat o primă imagine cu noul Kardian. Acesta este un viitor SUV care va fi comercializat pe piețe internaționale, începând cu America Latină. Totodată, Renault a confirmat și data lansării noului model.
Duminica, 18 Iunie 2023 | Modele noi

Noul Renault Rafale. Am văzut pe viu noua „navă amiral” Renault, un SUV coupe

Am văzut pe viu noul Renault Rafale, în cadrul unui eveniment desfășurat în mare secret la Paris. Am pipăit mașina și am creat un clip VIDEO în care vă explicăm totul.
Marti, 14 Februarie 2023 | Modele noi

Primele imagini cu noul Renault Espace SUV: variante cu 5 sau 7 locuri

Renault a publicat primele imagini sugestive cu viitoarea generație a modelului Espace, transformat acum în SUV. Noua mașină urmează să fie dezvăluită în această primăvară.
Miercuri, 18 Noiembrie 2020 | Concepte

Un nou SUV Renault pentru piața din India: primele imagini cu versiunea de pre-serie a lui Kiger

Renault a prezentat versiunea de pre-serie a viitorului SUV Kiger. Modelul va fi disponibil pe piața din India și va fi lansat în prima parte a anului viitor.
Sambata, 22 Septembrie 2018 | Modele noi

Detalii despre viitoarea generație Renault Captur: design influențat de Kadjar, tehnologii noi și versiune plug-in hybrid

Noua generație Renault Captur va fi prezentată în 2019. Francezii pregătesc un SUV cu dimensiuni ceva mai mari, cu tehnologii moderne și cu motorizări revizuite. Zvonurile spun că din 2020, noul Captur va putea fi comandat și într-o versiune plug-in hybrid.
Marti, 26 Iunie 2018 | Concepte

Renault pregătește un nou SUV compact: conceptul care anticipează lansarea versiunii de serie va fi prezentat la Moscova în 29 august

Renault a publicat un teaser cu partea frontală a conceptului unui SUV compact pe care îl va dezvălui oficial la Salonul Auto de la Moscova care va începe în 29 august.
Miercuri, 04 Octombrie 2017 | Modele noi

Renault Captur va avea un "frate": constructorul francez va lansa un nou SUV subcompact în 2019

Renault va lansa în 2019 un nou SUV subcompact care va concura în același segment cu Captur, cel mai bine vândut model din această gamă în Europa.
Miercuri, 10 Iunie 2015 | Intern

Prețuri Renault Kadjar în România: SUV-ul compact al francezilor pleacă de la 18.200 de euro

Renault a anunțat prețurile noului său SUV compact pe piața din România, Kadjar. Cea mai ieftină variantă pleacă de la 18.200 de euro cu TVA inclus.
Vineri, 07 Iunie 2013 | Modele noi

Renault vrea să-l înlocuiască pe Espace cu un crossover

Laurens van den Acker, şeful de design al Renault, intenţionează să-l înlocuiască pe Espace cu un crossover cu design de SUV, pentru a atrage mai mulţi clienţi.
Marti, 18 Decembrie 2012 | Modele noi

Renault Captur, primele schiţe oficiale ale modelului de serie

Primele schiţe ale versiunii de serie a lui Renault Captur au fost publicate pe internet. Modelul prezintă un aspect estetic mai "cuminte" decât cel al ceonceptului.

Tag-uri similare

Renault, Nissan, modele noi Renault, Nissan Juke, noutati Renault, Renault-Nissan, Renault Captur, Juke, Captur, SUV Renault
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru