SUV Renault

Miercuri, 18 Noiembrie 2020 | Concepte

Un nou SUV Renault pentru piața din India: primele imagini cu versiunea de pre-serie a lui Kiger

Renault a prezentat versiunea de pre-serie a viitorului SUV Kiger. Modelul va fi disponibil pe piața din India și va fi lansat în prima parte a anului viitor.
Sambata, 22 Septembrie 2018 | Modele noi

Detalii despre viitoarea generație Renault Captur: design influențat de Kadjar, tehnologii noi și versiune plug-in hybrid

Noua generație Renault Captur va fi prezentată în 2019. Francezii pregătesc un SUV cu dimensiuni ceva mai mari, cu tehnologii moderne și cu motorizări revizuite. Zvonurile spun că din 2020, noul Captur va putea fi comandat și într-o versiune plug-in hybrid.
Marti, 26 Iunie 2018 | Concepte

Renault pregătește un nou SUV compact: conceptul care anticipează lansarea versiunii de serie va fi prezentat la Moscova în 29 august

Renault a publicat un teaser cu partea frontală a conceptului unui SUV compact pe care îl va dezvălui oficial la Salonul Auto de la Moscova care va începe în 29 august.
Miercuri, 04 Octombrie 2017 | Modele noi

Renault Captur va avea un "frate": constructorul francez va lansa un nou SUV subcompact în 2019

Renault va lansa în 2019 un nou SUV subcompact care va concura în același segment cu Captur, cel mai bine vândut model din această gamă în Europa.
Miercuri, 10 Iunie 2015 | Intern

Prețuri Renault Kadjar în România: SUV-ul compact al francezilor pleacă de la 18.200 de euro

Renault a anunțat prețurile noului său SUV compact pe piața din România, Kadjar. Cea mai ieftină variantă pleacă de la 18.200 de euro cu TVA inclus.
Vineri, 07 Iunie 2013 | Modele noi

Renault vrea să-l înlocuiască pe Espace cu un crossover

Laurens van den Acker, şeful de design al Renault, intenţionează să-l înlocuiască pe Espace cu un crossover cu design de SUV, pentru a atrage mai mulţi clienţi.
Marti, 18 Decembrie 2012 | Modele noi

Renault Captur, primele schiţe oficiale ale modelului de serie

Primele schiţe ale versiunii de serie a lui Renault Captur au fost publicate pe internet. Modelul prezintă un aspect estetic mai "cuminte" decât cel al ceonceptului.

Tag-uri similare

Renault, Nissan, modele noi Renault, Nissan Juke, noutati Renault, Renault-Nissan, Renault Captur, Juke, Captur, SUV Renault
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru
Descarcă aplicaţia Automarket