Primele imagini cu noul Renault Espace SUV: variante cu 5 sau 7 locuri

de Tiberiu Safta
Marti, 14.02.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault a publicat primele imagini sugestive cu viitoarea generație a modelului Espace, transformat acum în SUV. Noua mașină urmează să fie dezvăluită în această primăvară.

La începutul anului, Renault a publicat primul teaser cu viitoarea generație Espace. Noul model va fi transformat dintr-un monovolum într-un SUV, după aproape 40 de ani de existență. Acum, constructorul francez ne oferă și primele imagini sugestive cu noul model, care își va face apariția în această primăvară.

Deocamdată, nu se cunosc foarte multe detalii tehnice despre noul model, însă Renault a dezvăluit dimensiunile acestuia. Astfel, noul Espace SUV măsoară 4.72 de metri în lungime, fiind mai scurt cu 14 centimetri decât actuala generație Espace în formă de monovolum. De asemenea, lungimea interiorului noului SUV va fi de 2.48 de metri, acesta fiind mai lat decât cel al modelului din prezent.

Primul Espace SUV va fi oferit în două variante, cu 5 sau cu 7 locuri. În ceea ce privește design-ul exterior, acesta aduce aminte de noul Austral, lansat anul trecut. De altfel, numele original al lui Espace SUV a fost de fapt Grand Austral. În imagini putem vedea farurile și stopurile LED cu o semnătură luminoasă subțire în forma literei C.

Până acum, Renault nu a dezvăluit nicio informație despre propulsoarele noului model. Însă, este foarte probabil ca acesta să primească inclusiv motorizări hibride, un indiciu în acest sens fiind oferit chiar de sigla Espace, cu ultima literă stilizată și vopsită diferit față de celelalte.

Noul Renault Espace SUV va debuta în această primăvară.

via Renault

Comentarii (5)

  • Renault va scoate Scenic si Grand Scenic de pe piata in urmatoarele luni, iar urmatoarea generatie de Espace, monovolumul francez absolut, va deveni un SUV, chiar mai mic decat actuala generatie. Asta ma face sa ma intreb, va fi Jogger singura optiune de la grupul Renault-Nissan(+Dacia) pentru o familie care are doar nevoie de spatiu si nu de statusul unui SUV? Sau cate un Clio/Captur pentru fiecare membru al familie? Pentru ca degeaba isi cumpara o familie de 7 un Espace, sau chiar un XTrail, daca locuiesc in Bucuresti unde mai nou ninge de trei ori pe an. Hai ca la munte se poate merge si cu un Jogger ca nimeni nu se pune sa se catere pana pe varful pistei de schi cu neamul in masina.
    Nedumeriti-ma, va rog
    5 2
  • Enigmatrix
    Foarte bine că lansează un SUV mai mare decât Austral.
    Singura problemă este să se vândă.
    Și au motorizări adecvate?
    Au cutii de viteză ? Sau tot cu aiureala de Vitesco?
    3 1
  • @grantorino
    va fi SUV doar ca aspect, cel mai probabil nu va avea 4x4 si nici garda la sol serioasa. iar latimea de 2.48m - poate cu tot cu oglinzi, deja 2m (fara oglinzi) au SUVurile mari gen GLS/X7
    4 0
  • Poate lățimea interioară este de 1,48 m, nu de 2,48 m.
    2 0
  • Latimea interioara 2,48m???
    Oare nu mai verifica nimeni ceea ce tasteaza?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru