Un nou SUV Renault pentru piața din India: primele imagini cu versiunea de pre-serie a lui Kiger

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 18.11.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault a prezentat versiunea de pre-serie a viitorului SUV Kiger. Modelul va fi disponibil pe piața din India și va fi lansat în prima parte a anului viitor.

Renault a publicat primele imagini și detalii referitoare la versiune de pre-serie a lui Kiger, un SUV de clasă mică pregătit special pentru piața din India.

Designul noului model a fost dezvoltat în colaborare de diviziile de design din Franța și India, iar conform oficialilor constructorului din Hexagon, versiunea de serie va păstra circa 80% dintre elementele prezentate pe Kiger. Pentru moment, Renault nu a publicat imagini cu interiorul versiunii de pre-serie. 

Noul Renault Kiger va fi poziționat peste actualul Kwid și va fi lansat pe piața din India în 2021. Ulterior, modelul ar putea fi introdus și pe alte piețe emergente.

Renault Kiger va avea la bază arhitectura CMF-A+, aceeași platformă utilizată și de Nissan pe noul SUV Magnite, model lansat în India în urmă cu doar câteva săptămâni. 

În ceea ce privește gama de motorizări, francezii vor oferi un propulsor de un litru disponibil în versiune turbo sau într-o variantă aspirată natural.

În funcție de motorizarea aleasă, Renault Kiger va putea fi comandat fie cu o cutie manuală, fie cu o transmisie CVT (opțional pentru motorizarea turbo). În cazul motorul aspirat natural, francezii ar urma să ofere și o cutie de viteze robotizată.

Via | Renault | Autocar India

Comentarii (2)

  • Ăsta e prototip. Dar dacă ne uităm la gusturile indienilor, probabil va arăta înalt și cu roți mici și înguste. Vedeți și modelul Triber de la ei (7 locuri la sub 4 m lungime).
    5 1
  • Pablo Alcantara
    Are caroseria de la electrica Dacia
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru