Prima imagine cu viitorul model electric de teren Scout, noua marcă a Grupului Volkswagen. Debut în 2026

de Tiberiu Safta
Marti, 15.11.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Scout Motors, noua marcă de mașini de teren înființată de Grupul Volkswagen, a publicat prima imagine oficială cu viitorul său off-roader electric. Compania americană va lansa primele sale modele în 2026.

Mai devreme în acest an, Grupul Volkswagen anunța înființarea unei noi mărci care să se ocupe exclusiv de producția unor viitoare mașini de teren electrice. Marca se numește Scout Motors și este, de fapt, o renaștere a unei companii americane care a existat în anii ’60 și care a produs mașini de teren, care să concureze cu modele consacrate de la acea vreme, cum ar fi Ford Bronco.

Am văzut, deja, primele schițe cu două modele electrice viitoare: un SUV și un pick-up. Acum, cea mai nouă marcă din cadrul grupului de la Wolfsburg a publicat prima imagine oficială cu viitorul său model de teren. Imaginea este una sugestivă și nu relevă foarte multe despre viitorul model, care va fi lansat în 2026.

Cu toate acestea, primul model Scout din epoca actuală are un design retro, parcă inspirat din anii ’60. De altfel, aspectul retro va reprezenta tema de design oficială a mărcii. În imagine putem remarca anvelopele de teren de dimensiuni mari, precum și o gardă la sol destul de generoasă.

Aici mai adăugăm și elemente decorative montate pe capotă, precum și barele de pe acoperiș.

Până acum, știm că viitoarele modele Scout vor fi bazate pe o platformă nouă, dedicată, care nu va avea nimic în comun cu cele existente ale Grupului Volkswagen. Noile modele vor fi asamblate în Statele Unite și vor fi comercializate, pentru început, pe continentul american. Scout Motors dorește ca după relansarea oficială pe piață să vândă circa 250.000 de vehicule pe an.

Așa după cum am spus, primul model Scout Motors va fi lansat în 2026.

via Scout Motors

Comentarii (2)

  • Lipsa de inspirație cu numele (chiar dacă este pentru SUA), Scout este reprezentativ pentru Skoda…
    2 2
  • Wector
    Scout a fost in America este cu mult timp inainte de a exista varianta de echipare "Scout" la skoda
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru