Scout

Joi, 04 Ianuarie | Modele noi

Scout, noul brand de mașini electrice off-road al Grupului Volkswagen: primul model, la vară

Scout, noua marcă de mașini electrice de teren a Grupului Volkswagen, a anunțat că va prezenta primul său model în vara acestui an. Producția modelelor Scout va începe abia în 2026.
Miercuri, 20 Decembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Volkswagen, Audi, Porsche și Scout, încărcare la stațiile Tesla din 2025

Potrivit celor mai recente informații, mărcile din Grupul Volkswagen (comercializate în America de Nord) vor adopta standardul de încărcare NACS, care le va oferi acces la rețeaua de încărcare Tesla. Din 2025.
Marti, 15 Noiembrie 2022 | Modele noi

Prima imagine cu viitorul model electric de teren Scout, noua marcă a Grupului Volkswagen. Debut în 2026

Scout Motors, noua marcă de mașini de teren înființată de Grupul Volkswagen, a publicat prima imagine oficială cu viitorul său off-roader electric. Compania americană va lansa primele sale modele în 2026.
Joi, 12 Mai 2022 | Industrie

Volkswagen va înființa noua marcă Scout pentru piața nord-americană. Primele modele, un SUV și o camionetă, ambele electrice

Volkswagen a anunțat că va înființa o nouă marcă, care va opera exclusiv pe piața auto din Statele Unite. Numele noii mărci va fi Scout, iar primele sale modele vor fi un SUV și o camionetă, ambele fiind electrice. Producția celor două modele este programată să înceapă în 2026.
Miercuri, 22 Aprilie 2009 | Modele noi

Premiera: Skoda a prezentat Octavia Scout facelift

Skoda a publicat primele imagini si informatii ale faceliftului operat pe Octavia Scout, varianta de teren a modelului popular.
Vineri, 17 Aprilie 2009 | Concepte

OFICIAL: Skoda a dezvaluit primele schite ale lui Fabia Scout Hatchback

Skoda a dezvaluit primele schite oficiale ale noului Fabia Scout. Modelul va fi prezentat in decursul acestui an la unul dintre marile saloane auto din Europa.
Luni, 16 Februarie 2009 | GENEVA 2009

Skoda Fabia Scout debuteaza la Geneva

Skoda intentioneaza sa dezvaluie la Geneva noul Fabia Scout, o derivatie cu aptitudini off-road a actualei variante Combi.

Tag-uri similare

Skoda, Salon Auto, Frankfurt, Salonul Auto, barcelona, facelift, Octavia, Fabia, off-road, break
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru