Premiera: Skoda a prezentat Octavia Scout facelift

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 22.04.2009
Skoda a publicat primele imagini si informatii ale faceliftului operat pe Octavia Scout, varianta de teren a modelului popular.

Dupa ce ieri a publicat primele imagini si informatii ale versiunii revizuite Octavia vRS, Skoda a recidivat astazi, de aceasta data cu noul Octavia Scout. Faceliftul variantei pentru teren accidentat a debutat pe internet in aceasta dimineata, intregind gama derivatiilor modelului Octavia.

Asa cum era de asteptat, Octavia Scout a preluat forma alungita a blocurilor optice si grila frontala mai pronuntata. Detaliile estetice noi sunt completate de spoilerul frontal redesenat si de blocurile optice posterioare noi. Asemeni vechiului Octavia Scout, si faceliftul preia bandourile din plastic.

Sub capota noului Scout se vor afla doua propulsoare: unul pe benzina de 1.8 litri TSI si 160 de cai putere si un diesel de 2.0 litri TDI si 140 de cai. Ambele versiuni sunt completate de o transmisie manuala cu sase rapoarte si un sistem de tractiune integrala Haldex de a patra generatie, care poate transfera pana la 86% din cuplul total unei singure roti.

Spre deosebire de varianta Estate a modelului Octavia, derivatia Scout primeste si o garda la sol mai inalta, cu aproximativ 179 mm.

via | CarScoop

Comentarii (1)

  • skoda
    O super masina. Abia astept sa apara si la noi. Am un model din generatia anterioara care face toti bani. Cam putine motoare la noua generatie, cred ca sunt totusi mai multe. interesant ar fi sa stim si un pret dak se poate.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru