Volkswagen, Audi, Porsche și Scout, încărcare la stațiile Tesla din 2025

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 20.12.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit celor mai recente informații, mărcile din Grupul Volkswagen (comercializate în America de Nord) vor adopta standardul de încărcare NACS, care le va oferi acces la rețeaua de încărcare Tesla. Din 2025.

Majoritatea numelor mari din industrie au anunțat că, pe viitor, vor adopta standardul de încărcare NACS. Asta înseamnă că mașinile lor cu zero emisii vor putea încărca la rețeaua Tesla, una dintre cele mai bine dezvoltate rețele de încărcare din lume.

Lista include nume ca Ford, General Motors, Volvo, Mercedes-Benz, Honda, Jaguar, Hyundai, Kia, BMW și Toyota.

Acestora li se va alătura din 2025 și mărcile Grupului Volkswagen, comercializate pe piața din America de Nord. Vorbim despre Volkswagen, Audi, Porsche și Scout.

Modelele actuale vor fi în continuare echipate cu un port CCS, dar, ca în cazul celorlalți producători care fac această modificare, va exista un adaptor special.

În ceea ce privește viitoarele modele electrice ale Grupului, cel mai probabil vor fi echipate, direct din fabrică, cu un port NACS.

via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru