Incarcare Tesla

Luni, 22 Mai 2017 | Masini electrice si hibride

Tesla revine asupra deciziei de a taxa încărcările: toţi proprietarii actuali pot folosi gratuit Superchargerele

Tesla a anunţat că actualii proprietari de modele pot utiliza gratuit Superchargerele, după ce în luna ianuarie a anunţat un plan de costuri pentru fiecare încărcare după depăşirea unei limite de 400 kWh.
Luni, 19 Decembrie 2016 | Tehnologie

Soluția Tesla pentru clienții care blochează locurile de încărcare: amendă de 0.4 dolari pe minut de staționare după ce bateria s-a încărcat

Pentru că mulți clienți Tesla preferau să-și lase mașinile ore în șir pe locurile de încărcare, blocând astfel accesul celor care aveau nevoie de "curent", compania americană a găsit o soluție simplă și eficientă: amenzi cu dedicație pentru șoferii indolenți.
Marti, 08 Noiembrie 2016 | Masini electrice si hibride

Promisiune nerespectată: încărcarea maşinilor noi Tesla la Supercharger nu va mai fi gratuită din 2017

Tesla a anunţat că noii proprietari nu vor mai încărca gratuit maşinile în reţeaua Supercharger, deşi Elon Musk declara în 2013 că "utilizarea staţiilor va fi întotdeauna gratuită".
Joi, 14 Mai 2015 | Mediu

Enel şi Tesla colaborează oficial. Grupul italian va folosi sistemul Powerwall de la Tesla

Enel a anunţat semnarea unei colaborări oficiale cu americanii de la Tesla Motors. Contractul vizează sistemul Powerwall de la Tesla, dar colaborarea ar putea facilita şi introducerea de puncte de încărcare rapidă pentru maşini electrice.

Tag-uri similare

Tesla, modele noi Tesla, incarcare masini electrice, Enel, incarcare Tesla, puncte incarcare masini electrice, puncte incarcare Tesla
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru