Enel

Joi, 05 Martie 2020 | Intern

Enel X va instala 650 de stații de încărcare a mașinilor electrice în România, până în 2022: proiect co-finanțat de Comisia Europeană

Enel X va instala 650 de stații de încărcare a mașinilor electrice în România, până în 2022. Investiția face parte dintr-un proiect cu o valoare totală de 70 de milioane de euro, care este co-finanțat de Comisia Europeană.
Vineri, 14 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride

Fiat-Chrysler intră în parteneriat cu Enel și Engie: producătorul vrea să instaleze 700 de stații de încărcare pentru mașini electrice în Europa, în următorii 2 ani

Fiat Chrysler va colabora cu Enel și Engie pentru instalarea a 700 de stații europene de încărcare pentru mașini electrice în următorii 2 ani, potrivit unui anunț oficial al grupului. FCA spune că modele viitoare precum Fiat 500 BEV și Jeep Renegade PHEV vor putea fi încărcate la “costuri convenabile” pentru clienți.
Marti, 11 Iunie 2019 | General

Enel X a instalat 12 puncte de încărcare pentru mașini electrice la Vatican: proiectul prevede în total 20 de puncte de încărcare

Enel X a anunțat instalarea a 12 puncte de încărcare pentru mașini electrice la Vatican. Acestea fac parte dintr-un proiect care prevede instalarea a 20 de puncte de încărcare în orașul-stat.
Marti, 13 Noiembrie 2018 | Intern

Enel va dezvolta în România o rețea de 2.500 de puncte de încărcare pentru mașini electrice: stațiile vor avea puteri de până la 150 kW

Enel va dezvolta până în anul 2023 o rețea națională de 2.500 de puncte de încărcare pentru mașini electrice. Primele stații vor fi instalate în 2019 în București, Timișoara și Constanța și vor avea puteri de până la 150 kW.
Vineri, 21 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Infrastructura pentru mașinile electrice, ignorată de autorități, dar prioritate pentru mediul privat: Enel vrea să construiască o rețea de stații de încărcare în România

Compania Enel a anunțat că va dezvolta o rețea de stații de încărcare pentru mașinile electrice în România și Spania, după proiectul similar din Italia. Potrivit unor informații neoficiale, Enel vrea să să construiască aproximativ 1.000 de astfel de stații în țara noastră, în următorii ani.
Joi, 16 Noiembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Premieră în România: aeroportul din Timișoara are stație de încărcare rapidă pentru mașinile electrice

Enel și aeroportul Traian Vuia din Timișoara au inaugurat prima stație rapidă de încărcare pentru vehicule electrice aflată într-un aeroport din România.
Joi, 14 Mai 2015 | Mediu

Enel şi Tesla colaborează oficial. Grupul italian va folosi sistemul Powerwall de la Tesla

Enel a anunţat semnarea unei colaborări oficiale cu americanii de la Tesla Motors. Contractul vizează sistemul Powerwall de la Tesla, dar colaborarea ar putea facilita şi introducerea de puncte de încărcare rapidă pentru maşini electrice.
Miercuri, 27 Octombrie 2010 | Mediu

După 25 de ani, maşina din filmul "Înapoi în viitor" a devenit electrică

Modelul DeLorean DMC-12, devenit celebru după rolul său din filmul "Înapoi în viitor", a fost transformat în vehicul electric de către italieni.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru