OFICIAL: Skoda a dezvaluit primele schite ale lui Fabia Scout Hatchback

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 17.04.2009
Skoda a dezvaluit primele schite oficiale ale noului Fabia Scout. Modelul va fi prezentat in decursul acestui an la unul dintre marile saloane auto din Europa.

Skoda a dezvaluit primele schite oficiale ale versiunii Scout a lui Fabia Hatchback. Exemplarul din imagini prezinta aceleasi elemente de design ca toate versiunile Scout ale modelelor Skoda. Potrivit oficialilor Skoda, noul model va fi prezentat in decursul acestui an la un salon auto ce va avea loc in Europa.

Din punct de vedere estetic, noul Fabia Scout nu vine cu nici un element stilistic nou. Cu exceptia insertiilor negre aplicate de-a lungul partii inferioare ale modelului – element caracteristic modelelor Scout – modelul nu vine cu nici un element stilistic nou.

Modelul va fi disponibil doar cu tractiune fata, iar motorizarile vor fi similare cu cele disponbile pentru versiunea standard a lui Fabia. Astfel, Skoda Fabia Scout va avea doua propulsoare pe benzina de 1.4 si 1.6 litri si doua unitati diesel de 1.4 si 1.9 litri. Motoarele pe benzina dezvolta 85, respectiv 105 CP, pe cand unitatile diesel dezvolta 80 si 105 CP.

Via | Skoda

Comentarii (3)

  • Mircea
    "pe cand unitatile diesel dezvolta 80 si 150 CP."
    Cred ca vroiai sa spui "80 si 105 CP".
    0 0
  • @ Mircea
    Corect.
    Imi cer scuze pentru eroare.
    0 0
  • razvantro
    Skoda "Fada"
    Din pacate nu prea impresioneaza cu nimic, nici technic nici design.Fiind un fan Skoda m-as fi asteptat la mai mult.Asteptam noul Octavia Scout.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru