Scout, noul brand de mașini electrice off-road al Grupului Volkswagen: primul model, la vară

de Tiberiu Safta
Joi, 04.01.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Scout, noua marcă de mașini electrice de teren a Grupului Volkswagen, a anunțat că va prezenta primul său model în vara acestui an. Producția modelelor Scout va începe abia în 2026.

În vara acestui an vom face cunoștință cu primele modele electrice de teren ale mărcii Scout, cel mai nou brand din portofoliul Grupului Volkswagen. Această informație a fost confirmată într-un clip oficial al mărcii, unde apare și noul slogan oficial, There is a Scout in All of Us.

Noul brand a fost înființat oficial în primăvara lui 2022, iar acesta va produce modele electrice de teren pentru piața nord-americană. Toate modelele Scout vor fi produse în statul Carolina de Sud din SUA, începând din 2026. Alături de asta, modelele noii mărci vor fi dezvoltate împreună cu Magna, firma din spatele producției lui Mercedes-Benz Clasa G.

Scout nu a dezvăluit mai multe detalii despre modelele sale. Până acum, marca americană ne-a oferit doar o singură schiță oficială cu două modele de teren, un SUV și o camionetă. Noile modele vor fi bazate pe o platformă dedicată complet nouă.

via Scout

Comentarii (5)

  • Banditos
    hmmm....

    VW se misca si n-are de gand sa lase felia pe mana celor de la Rivian, Tesla ori chiar Lucid. Cum s-au umplut din cap pana in picioare de "respect", sunt obligati sa vina cu un nume la fel de nou ca si a celorlalti potentiali competitori ce joaca cartea 100% electrica.
    6 2
  • Deleagu
    USOR MA, necruţătorule... =)))
    1 1
  • Scout este deja folosit de Skoda.
    Din câte știu încă se produc versiuni Scout pentru Octavia și Superb.
    Chiar nu găseau ceva diferit?
    Nu în ultimul rând, unde-i piața off road!
    0 0
  • Brand-ul Scout nu a fost înființat în 2022, poate doar achiziționat. Scout este un brand vechi din State. Era specializat în offroad
    0 0
  • Banditos
    Scout este deja folosit de Skoda.

    aaa....si ce?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru