Prima imagine neoficială cu monovolumul BMW Seria 2 Active Tourer

de Bogdan Mirică
Luni, 04.10.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În toamna acestui an, după șapte ani de activitate, BMW Seria 2 Active Tourer va părăsi scena. Un înlocuitor este deja la orizont, trădat de o primă imagine neoficială publicată pe internet.

După ce am văzut cum arată noul BMW Seria 2 Coupe, ne așteptăm din moment în moment la extinderea gamei. Și așteptările nu ne sunt înșelate, pentru că BMW a scăpat o imagine cu noul BMW Seria 2 Active Tourer, rivalul lui Mercedes-Benz Clasa B.

MPV-ul va primi o nouă generație, deși publicul este îndrăgostit acum doar de SUV-uri. Designul frontal se inspiră de la cel al coupe-ului, iar profilul este cel specific unui monovolum, fără a se înălța foarte mult în partea din spate, ca generația anterioară. Avem blocuri optice mai mici, o capotă scurtă cu nervuri, prize de aer generoase și aripi laterale evazate. Posteriorul va beneficia de stopuri verticale, după cum reiese dintr-o serie de imagini spion.

Imaginea scăpată pe internet și publicată pe un cont de Instagram înfățișează versiunea sportivă 223i, echipată cu un pachet M.

Așa cum se întâmplă cu orice model nou, și Seria 2 Active Tourer a crescut în dimensiuni și promite să ofere mai mult spațiu la interior.

Monovolumul are la bază platforma UKL, folosită deja de X1 și X2. Asta înseamnă tracțiune față și tracțiune integrală, nu propulsie spate.

Gama de motorizări va include noile propulsoare benzină de 1.5 și 2.0 litri. Nu va lipsi nici versiunea hibridă, alimentată la priză, care va garanta o autonomie pur electrică mai mare.

Așadar, după 7 ani de activitate, BMW Seria 2 Active Tourer se pregătește să lase locul unui urmaș nou, despre care surse neoficiale spun că va intra în producție în luna noiembrie a acestui an.

Comentarii (18)

  • Edikkk
    BMW se comportă de parcă nu există noxe, scandalul diesel gate nu a existat, nişte capsomani, ca să nu zic idioți.

    Când toată bursa sa dus în jos 2-3% într-o zi (ceea ce este foarte mult), care este singura companie care s-a dus în sus? Tesla.
    4 28
  • Octavian
    edick ti-ai facut lectiile pt maine?
    15 2
  • 'Designul frontal este similar coupe-ului'
    @Automarket?!?!? Serios?? Ma dezamagiti complet...
    Designul celor 2 'serii 2' difera total....
    6 1
  • Edikkk
    @Octavian

    da, tata
    4 10
  • Nici o treaba cu seria 2 Cupe in afara ca are patru roti.
    6 3
  • Dacă cineva sta la etajul 4 la bloc unde-și încarcă Tesla sau electrica? Ori după tine ce contează dacă nu are bani de electrica sau nu are unde sa o încarce… dupa mintea ta este un criminal… serios???
    Da am înțeles ești fan electrice foarte bine, nu ai descoperit nimic și nici nu ești singurul. Mai mult am înțeles ca o sa apăra din ce in ce mai multe electrice cu sau fără comentariile tale fără sens.
    Sau tu știi tot și ai dreptul sa-i faci pe toți ignoranți și capsomani.
    Chiar reusesti sa plictisești plictiseala… aceleași comentarii uzate moral la fiecare articol.
    Poate oferi și ceva educativ la un moment dat… nu ca mi-ar pasa foarte mult dar te-ar putea ajuta pe tine sa ai o gândire pozitivă dacă tot îți pasa de sănătate.
    9 2
  • Edikkk
    meai Dutz, atât te duce creierul ăla mic ??

    Să te plângi ca o babă obosită ???

    Că ce faci tu la etajul 4.
    Unde încarci.

    Românul care îşi cumpără un apartament "2 camere" aka 1 bedroom aka puşcărie benevolă, fără loc de parcare dedicat - îşi merită soarta.

    Dar chiar şi aşa, dacă ai avea măcar 3 neuroni, ai înţelege că poţi încarca CU USURINŢĂ la staţiile publice de încărcare, mai ales la MALL încarci o oră cât timp faci cumpărături şi ai enegie pentru a te mişca în oraş TOATĂ SĂPTĂMÂNA.

    În rest, sunt şi blocuri care au parcare subterană, acces doar cu barieră, loc de joacă propriu dedicat pentru copii, zonă grătare.
    Sunt şi în Bucureşti, Cluj, Iaşi, Constanţa .... chiar şi în Suceava.

    Acestea au boxă şi loc de parcare cu energie electrică proprie fiecărui apartament (de fapt contorul de energie electrică a apartamentului este la subsol !) şi poţi avea maşina la încărcat, în boxă un congelator, etc

    deci lasă "vaaiii ce mă fac???" când soluţii există şi sunt foarte simple.
    2 19
  • Edikkk
    Plus, cel mai sănătos lucru, care poate să îl facă un om este să STRIVEASCĂ MINCIUNA.

    Pentru că sunt o sumedenie de indivizi care se uită admirativ la maşinile termice - acest lucru trebuie combătut. Spusă realitatea.

    Cum a fost şi cu fumatul. Acum să ştie - fumatul ucide.

    Cea mai bună decizie a fost tipărirea adevărului - fumatul ucide - direct pe obiectul morţii.

    Ar trebui pe toate maşinile termice, lipit un stick pe spate - benzina / motorina - ucide, la fel ca la ţigări.

    Şi să ne oprim, din idiotica activitate de a admira maşini termice.

    Got it?
    2 19
  • Edikkk
    Final: da, oamenii se ataşează de maşinile lor, le-au cumpărat muncind cu greu (rămâne pentru majoritatea oamenilor, cel mai greu lucru de cumpărat, după casă) şi îi deserveşte cu încredere, au amintiri. E ok.

    Dar să ştie că maşina actuală termică, sau poate şi viitoare tot termică, dacă nu îşi permite electrică încă, are o problemă. Poluează. E ok.
    Doar să ştie că în momentul când va avea posibilitatea, să meargă pe electrică, când o fi cazul, care sunt mult mai bune din toate punctele de vedere (mai puţin preţul).

    Simplu
    2 18
  • Edikkk
    votacii babe dieseliste, votează cu ură, la 2 neuroni da, ura nu are nevoie de raţiune
    1 14
  • Seriff
    @AM chiar nu se poate face nimic cu debilul asta mintal de edikk? Scrie 7 pagini de comentarii in care abereaza in ultimul hal si nu i le sterge nimeni.
    19 3
  • bravo BMW!
    Acu e momentul sa ataci piata monovolumelor!
    4 2
  • Și s-a redus fumatul?
    Plus ca dai dovada de lipsa de inspirație dacă compari nevoia de a fuma (chiar nu fumez si nu am fumat, ca nu vreau), și nevoia de deplasare. Cu camioanele se transporta și papica ta, a familiei tale si a noastră a tuturor nu doar țigări.
    Hai ca poți mai mult… sau sper degeaba
    5 1
  • Incredibil in ce bula de ironie trăiești mai puștiule.
    O sa te trezești la realitate… și o sa te doară.
    6 1
  • Nu au destui angajați pentru el.
    Nu-mi dau seama dacă are doar deficit de magneziu sau este înfometat și maltratat.
    Altfel nu-mi pot explica distanță lui de realitate și libertatea pe care și-o acorda (chiar sub protecția anonimatului) de a jigni și împroșca cu mizerii in toate părțile. Pentru mine este doar trist… viața ar trebui abordată puțin mai pozitiv si mai relaxat.
    5 1
  • Asta spunem majoritatea. Probabil dacă ai citii cu calm și răbdare înainte de a reacționa ai vedea pădurea de copaci.
    Doar când devii obsedat și nesimțit ne simțim obligați unii (câte evident ne pierdem timpul) sa mai îți spunem sa te relaxezi.
    Oricum este unul din putinele comentarii cu bun simt și respect din partea ta… sunt curios cât te tine.
    4 1
  • Edikkk
    Dle Dutz, când vii cu întrebări de grădiniță, ce fac eu la etajul 4 ? Cum încarc maşina electrică...

    Cum o să facă peste jumate de olanezi, germani, danezi care locuiesc la blocuri, clădiri rezidenţiale multi familiare?

    Încărcând la mall sau la staţiile de încărcare.

    La mall laşi maşina la încărcat şi te duci să îţi faci cumpărăturile
    La staţia de încărcare, stai în maşină pe telefon şi citeşti o carte.

    Simplu. No brainer cum zic americanii.

    Şi? La ce te aşteptai?
    2 6
  • Seriff
    Dar poate sunt oameni care au alta treaba decat sa stea la mall sa incarce masina, nu toti sunt someri ca tine, bine tu inca visezi sa incarci masina fiindca nu ai o electrica si nici nu o sa ai.
    5 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru