BMW Seria 2 Active Tourer

Luni, 04 Octombrie 2021 | Modele noi

Prima imagine neoficială cu monovolumul BMW Seria 2 Active Tourer

În toamna acestui an, după șapte ani de activitate, BMW Seria 2 Active Tourer va părăsi scena. Un înlocuitor este deja la orizont, trădat de o primă imagine neoficială publicată pe internet.
Vineri, 06 Martie 2020 | Modele noi

Video. Viitorul BMW Seria 2 Active Tourer, surprins în timpul testelor: noua generație ar putea fi lansată la finalul anului

A doua generație BMW Seria 2 Active Tourer ar urma să fie lansată spre finalul anului curent. Nemții vor utiliza atât platforma noii generații Seria 1, cât și o parte dintre elementele de design care au debutat odată cu hatchback-ul de clasă compactă.
Marti, 03 Decembrie 2019 | Modele noi

Detalii despre viitorul BMW Seria 2 Active Tourer: monovolumul german va prelua elemente de design de pe actualul Seria 1

BMW dezvoltă o generație nouă pentru Seria 2 Active Tourer. Monovolumul producătorului bavarez va avea la bază platforma actualului Seria 1 și promite mai mult spațiu pentru toți pasagerii. Debutul este programat pentru finalul anului viitor.
Joi, 19 Septembrie 2019 | Modele noi

Informații despre viitoarea generație BMW Seria 2 Active Tourer: design preluat de la noul Seria 1 și fără versiune Gran Tourer cu 7 locuri

Monovolumul BMW Seria 2 Active Tourer va primi o generație nouă. Modelul va avea la bază platforma UKL cu roți motrice față disponibilă în prezent pe Seria 1. Conform surselor, nemții vor elimina varianta cu șapte locuri Seria 2 Gran Tourer.
Joi, 09 August 2018 | Intern

BMW Seria 2 Active Tourer și Seria 2 Gran Tourer facelift sunt disponibile și în România: start de la 26.500 de euro

BMW a publicat lista de prețuri pentru Seria 2 Active Tourer și Seria 2 Gran Tourer facelift. Modelele sunt disponibile cu motorizări diesel și benzină, cu transmisii manuale sau automate și cu sistem de tracțiune integrală. Seria 2 Active Tourer facelift poate fi comandat și într-o versiune plug-in hybrid.
Miercuri, 10 Ianuarie 2018 | Modele noi

Facelift pentru BMW Seria 2 Active Tourer și Seria 2 Gran Tourer: mici îmbunătățiri exterioare și introducerea transmisiei cu șapte trepte și dublu ambreiaj

BMW Seria 2 Active Tourer și Seria 2 Gran Tourer au primit o serie de modificări exterioare și câteva îmbunătățiri la nivelul habitaclului. Versiunile cu facelift vor fi disponibile începând cu luna martie.
Joi, 10 Noiembrie 2016 | Economic

BMW le dă peste nas cârcotașilor: monovolumul Seria 2 se vinde ca pâinea caldă

BMW Seria 2 Active Tourer ne demonstrează că nu trebuie să ai propulsie spate și să fii sportiv ca să fii îndrăgit de clienți. Modelul german este al treilea cel mai vândut monovolum în Europa, anul acesta.
Marti, 27 Octombrie 2015 | Modele noi

BMW pregătește o transmisie cu două ambreiaje pentru modelele cu tracțiune față

BMW lucrează o transmisie cu două ambreiaje pentru modelele cu tracțiune față. Unitatea pregătită de inginerii BMW ar putea debuta în 2017, titrează BMWBlog.
Miercuri, 15 Iulie 2015 | Modele noi

BMW ia în considerare o variantă hibridă plug-in a noului X1

O sursă din cadrul BMW a recunoscut faptul că marca ia în considerare posibilitatea dezvoltării unei variante hibride plug-in a lui X1.
Luni, 02 Februarie 2015 | General

Duelul zilei în Autovot 2015: BMW Seria 2 Active Tourer își înfruntă rivalul Mercedes-Benz B-Klasse în lupta dintre monovolumele compacte premium

Săptămâna începe cu confruntarea dintre Renault Laguna și Mazda6 în categoria Mașinilor Accesibile, în timp ce în categoria Mașini Premium are loc un duel inedit între monovolume compacte: BMW Seria 2 Active Tourer și Mercedes-Benz B-Klasse.
Joi, 15 Ianuarie 2015 | Modele noi

Lista noilor motoare și versiuni pe care BMW le va introduce în 2015 pe modelele sale

BMW a anunțat că primăvara lui 2015 va aduce o serie de modificări importante în gama sa actuală de modele. Este vorba despre motoare și versiuni entry-level noi.
Marti, 16 Decembrie 2014 | Premii auto

Au fost anunțați cei șapte finaliști pentru titlul de „Mașina Anului 2015 în Europa”

Cei 58 de membri ai juriului Mașina Anului în Europa au desemnat cei șapte finaliști pentru ediția 2015. Volkswagen Passat, Ford Mondeo și Nissan Qashqai se numără printre cei nominalizați.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 28 Noiembrie 2014 | Modele noi

BMW Seria 2 Active Tourer primeşte tracţiune integrală

BMW a anunţat că va oferi tracţiune integrală pentru monovolumul Seria 2 Active Tourer. Tehnologia xDrive va fi asociată versiunilor 225i şi 220d Active Tourer.
Vineri, 07 Noiembrie 2014 | Modele noi

Viitorul BMW Seria 1 Sedan va avea tracțiune față

BMW Seria 1 Sedan va fi arma cu care bavarezii vor încerca să le răspundă rivalilor de la Audi și Mercedes, care deja se bucură de succes cu A3 Sedan și CLA.
Miercuri, 17 Septembrie 2014 | Modele noi

BMW Seria 2 Active Tourer primeşte motorizări noi şi xDrive în ofertă

BMW va oferi sistemul de tracţiune integrală xDrive şi pentru Seria 2 Active Tourer, iar primul monovolum al mărcii are o gamă extinsă acum cu trei noi motorizări.
Marti, 02 Septembrie 2014 | Modele noi

BMW se lasă inspirat de succesul Mercedes: va lansa şapte modele cu tracţiune faţă în următorii ani

BMW plănuieşte o puternică ofensivă de modele cu tracţiune faţă. Pe listă sunt viitoarele generaţii BMW X1 şi Seria 1, dar şi noutăţi ca roadsterul de mici dimensiuni BMW Z2.
Vineri, 01 August 2014 | Industrie

BMW: "Modelele cu tracţiune faţă ar putea reprezenta 40% din vânzări până în 2020"

Noua platformă cu tracţiune faţă de la BMW Group este aşteptată să echipeze 40% dintre modelele vândute anual de concern până în 2020.
Miercuri, 23 Iulie 2014 | Intern

Preţuri BMW Seria 2 Active Tourer în România: primul monovolum al mărcii pleacă de la 27.800 de euro

BMW Seria 2 Active Tourer, prima maşină cu tracţiune faţă oferită vreodată de marca din Munchen, este disponibilă pentru comandă în România şi pleacă de la 27.800 euro cu TVA inclus.
Luni, 21 Iulie 2014 | Modele noi

BMW: "Seria 2 Active Tourer va aduce clienţi noi pentru marcă"

Frank Niederlaender, şeful departamentului de management produs al companiei BMW, afirmă că 75% dintre clienţii lui Seria 2 Active Tourer vor fi noi pentru marca din Munchen şi anunţă o versiune cu şapte locuri a acestui model.
Joi, 27 Martie 2014 | Modele noi

BMW Seria 2 Active Tourer M Sport - pachet sportiv pentru monovolumul premium

BMW a dezvăluit primele imagini şi informaţii ale noului pachet M Sport pentru monovolumul Seria 2 Active Tourer, primul model cu tracţiune faţă din istoria companiei.

Tag-uri similare

BMW, BMW Seria 2, BMW Seria 2 Active Tourer, Seria 2, Active Tourer
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru