Prima imagine oficială cu noua generație Renault Megane RS: sportiva va fi dezvăluită în 26 mai

de Daniel Popescu
Marti, 23.05.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault a publicat prima imagine oficială cu nouă generație Megane RS în varianta camuflată, cu numai 3 zile înainte de prezentarea oficială care va avea loc vineri la Monaco.

Noua generație Renault Megane RS a fost protagonista a numeroase teasere și clipuri video, însă acum constructorul francez a decis să publice și o fotografie oficială. Imaginea oferă o perspectivă frontală a noii generații, însă camuflajul aplicat împiedică observarea unor detalii cheie.

Acestea vor putea fi însă observate peste numai 3 zile, întrucât noul Renault Megane RS va fi condus vineri pe străzile din Monaco cu ocazia Marelui Premiu de Formula 1 din Principat. Exemplarul de test va utiliza culorile galben și negru pentru a marca aniversarea a 40 de ani de implicare Renault în Formula 1, iar la volan va urca Nico Hulkenberg, unul dintre actualii piloți ai echipei.

Lansarea oficială a noului Megane RS este programată pentru Salonul Auto de la Frankfurt din luna septembrie, însă știm deja câteva informații despre dotările tehnice. Astfel, potrivit unor surse din cadrul Renault, Megane RS va avea un motor turbo de 1.8 litri capabil să genereze 300 de cai putere, acompaniat de o cutie automată cu dublu-ambreiaj.

Modelul va fi echipat cu tracțiune față, însă va avea direcție integrală, în timp ce amortizoarele adaptive ar putea face parte din oferta francezilor.

Via Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru