Prima schiță cu noul Gordon Murray T.33 Spider, un roadster cu motor V12

de Tiberiu Safta
Vineri, 31.03.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Britanicii de la Gordon Murray Automotive au publicat o schiță cu viitorul model de serie T.33 Spider, versiunea decapotabilă a modelului cu același nume. Noua mașină va beneficia de un motor V12 dezvoltat de Cosworth, iar lansarea va avea loc la începutul lui aprilie.

Gordon Murray Automotive se pregătește să lanseze un nou model în gama sa de mașini de performanță. De data aceasta, compania care poartă numele legendarului designer de monoposturi de Formula 1, a prezentat o schiță cu viitorul T.33 Spider.

Până acum, nu au fost dezvăluite foarte multe informații despre noul model. Cu toate acestea, noul T.33 Spider va primi același motor V12 de 3.9 litri aspirat natural și dezvoltat de către Cosworth. Asta înseamnă o putere de 607 cai putere și un cuplu de 451 Nm. De asemenea, mai știm că motorul în sine cântărește 178 de kilograme.

Noul Gordon Murray T.33 Spider va fi prezentat oficial în 4 aprilie.

via Gordon Murray Automotive

Comentarii (1)

  • Banditos
    coupe
    design clasic usor italianizat
    motor Cosworth
    V12
    3,9 Litri
    aspirat natural

    Toate casutele bifate.

    E masina cu dedicatie pentru cine are banii, stie cu adevarat sa conduca si intelege ca minunatiile astea nu sunt o modalitate de a-si afisa potenta financiara pe internet.

    Trag nadejdea ca Muray isi va alege pe spranceana clientii.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru