Prima schiță oficială cu Mercedes-Benz GLA: noul SUV compact va fi prezentat în 11 decembrie

de Cornel Șocariciu
Luni, 09.12.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a publicat prima schiță oficială cu viitoarea generație GLA. SUV-ul compact va fi echipat cu o mulțime de tehnologii moderne, în timp ce spațiul interior va crește considerabil. Prezentarea noului GLA va avea loc în 11 decembrie.

Mercedes-Benz continuă campania de promovare a viitorului GLA. SUV-ul compact pregătit de constructorul german va fi expus în premieră în 11 decembrie.

Acum, pentru a mai îndulci așteptarea fanilor, Mercedes-Benz a publicat prima schiță oficială cu viitorul GLA. SUV-ul preia o serie de elemente de design pe care le-am admirat odată cu lansarea noilor GLB și GLC.

Noua generație Mercedes-Benz GLA va avea o lungime totală mai mică cu aproape 20 de mm, în timp ce ampatamentul va fi mai generos cu circa 30 de milimetri. În același timp, înălțimea SUV-ului va creștere cu 100 de milimetri, ceea ce se traduce prin și mai mult spațiu pentru pasageri. Bancheta spate va putea fi rabatată într-o configurație 40:20:40 și va putea culisa (în cazul lui GLB, bancheta space culisează pe o lungime de 140 de mm).

Așa cum era de așteptat, instrumentarul digital de bord, volanul cu cele două zone tactile și noul sistem de infotainment MBUX vor fi preluate din actuala gama de modele compacte.

În ceea ce privește motorizările, clienții vor putea comanda atât propulsoare pe benzină, cât și unități diesel.

Gama de motoare pe benzină va include unități de 1.33 litri și de 2.0 litri cu puteri cuprinse între 163 CP și 224 CP, în timp ce fanii motoarelor diesel vor putea comanda doar propulsorul de 2.0 litri în versiuni de 150 CP sau 190 CP. Ulterior, nemții vor pregăti atât versiuni AMG, cât și o variantă plug-in hybrid.

Comentarii (4)

  • ecosportivu
    daca ii pun si cauciucuri la jantele alea pe 24 ar fi ok
    dar tot nu inteleg cum vine curbata bara spate pe stanga in jos si pe dreapta in sus unde lipseste si o muchie .
    un nepot de 10 ani mi-a atras atentia
    12 0
  • zamaraii
    Nu vine curbata asa...haionul e mai in interior decat bara spate. E doar o eroare de design (schita).
    6 0
  • nepotu a observat bine dar mai nou a inceput sa se renunte la haionul bagat in bara si sa vina foarte fin direct pe aceasta
    7 0
  • ecosportivu
    da, multumesc credeam ca doar eu adica nepotu vede o banda moebius acolo in spate unde e cam foarte varza
    greu de scuzat la un desen oficial dar se intampla si la case mai mici
    9 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru