Noul gla

Vineri, 13 Martie 2020 | Intern

Prețuri pentru noua generație Mercedes-Benz GLA: start de la aproape 37.400 de euro

Mercedes-Benz a publicat lista de prețuri a noii generații GLA pentru piața din România. Versiunea de bază GLA 200 echipată cu motorul pe benzină de 1.33 litri cu 163 CP pornește de la 37.390 de euro.
Luni, 09 Decembrie 2019 | Modele noi

Prima schiță oficială cu Mercedes-Benz GLA: noul SUV compact va fi prezentat în 11 decembrie

Mercedes-Benz a publicat prima schiță oficială cu viitoarea generație GLA. SUV-ul compact va fi echipat cu o mulțime de tehnologii moderne, în timp ce spațiul interior va crește considerabil. Prezentarea noului GLA va avea loc în 11 decembrie.
Luni, 02 Decembrie 2019 | Modele noi

Prima imagine cu interiorul viitorului Mercedes-Benz GLA: SUV-ul producătorului german va fi prezentat în 11 decembrie

Mercedes-Benz a publicat prima imagine cu interiorul viitorului GLA. SUV-ul va prelua planșa de bord disponibilă în prezent pe GLB și va fi disponibil cu motorizări diesel sau benzină. Ulterior, nemții vor introduce o variantă PHEV și versiuni AMG.
Luni, 25 Noiembrie 2019 | Modele noi

Teaser pentru noua generație Mercedes-Benz GLA: prezentare în 11 decembrie

Mercedes-Benz a publicat un teaser pentru noua generație a SUV-ului GLA, ce va fi prezentată în 11 decembrie la Stuttgart. Noul GLA va fi cu peste 10 centimetri mai înalt decât predecesorul său.
Joi, 14 Noiembrie 2019 | Modele noi

Informații despre noua generație Mercedes-Benz GLA: ampatament mai generos, versiune plug-in hybrid și tehnologii preluate de pe GLB

Viitoarea generație Mercedes-Benz GLA va fi prezentată până la finalul anului curent. SUV-ul producătorului german promite mai mult spațiu pentru toți pasagerii, în timp ce gama de motorizări va fi preluată din portofoliul actualului Mercedes-Benz Clasa A. Totodată, nemții promit și o variantă plug-in hybrid.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, Mercedes-Benz GLA, GLA, noul gla, suv gla, noua generatie mercedes-benz gla
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru