Primele imagini cu BMW Seria 8 Coupe: un prototip camuflat a fost testat pe un circuit din Italia

de Daniel Popescu
Joi, 25.01.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a publicat imagini de la testele desfășurate cu un prototip pentru Seria 8 Coupe, noul model care va fi lansat în versiune de serie în cursul anului 2018.

În primăvara anului trecut, BMW a dezvăluit conceptul Seria 8, despre care a afirmat că anticipează lansarea unui model de serie cu numele Seria 8 Coupe. Ulterior, constructorul german a fost zgârcit în furnizarea de noi informații, însă debutul acestui an marchează realizarea unor teste cu un prototip al noului model pe un circuit oval din Italia.

BMW a profitat de această oportunitate pentru a publica o serie de imagini atractive cu prototipul camuflat al lui Seria 8 Coupe. Camuflajul puternic împiedică observarea detaliilor de design, însă germanii menționează că prototipul păstrează o bună parte dintre caracteristicile de design ale conceptului.

Testele s-au concentrat în special pe analizarea accelerației, sistemului de frânare și a direcției pe circuitul italian cu o lungime de 4 kilometri, dar și a modului în care funcționează suspensiile.

Deloc surprinzător, BMW nu a publicat imagini cu interiorul și nu a furnizat niciun fel de detalii cu privire la sistemul de propulsie, însă a prezentat și un teaser al versiunii de serie, despre care afirmă că va fi lansată în cursul anului 2018.

Seria 8 va reveni astfel pe piață la circa 20 de ani de la încetarea producției, iar modelul va fi construit la uzina din localitatea germană Dingolfing. De asemenea, BMW pregătește lansarea unui logo alb-negru cu inscripția Bayerische Motoren Werke pe modelele sale din gama de top precum Seria 7, Seria 8, X7 și i8.

În paralel cu noul Seria 8 Coupe, BMW dezvoltă și noul BMW M8 GTE, care va debuta în cursa de 24 de ore de la Daytone din 27-28 ianuarie.

Via BMW

Comentarii (6)

  • Anonymus
    O noua masina inutila cumparata pentru a compensa anumite lipsuri. Va prinde bine la fetele din Piata Dorobanti, acolo dimensiunea (masinii) conteaza...
    11 10
  • După acest principiu, singurele mașini utile sunt utilitarele.

    Într-un ocean de suv-uri, acest coupe reprezintă o gură de oxigen, măcar vizual.
    13 3
  • Sa vedem daca se va ridica la nivelul lui LC....
    4 7
  • wolteanoo
    @ q cu siguranta va fi peste LC by Toyota
    7 5
  • Coupeilu' neutilat
    Se pare că trebuie s-aştept seria 10 sau 12... Să mă simţesc şi io bărbat.
    2 3
  • @Coupeilu' neutilat
    asteapta mult si bine, nu cred ca vei fi candva barbat :)))))))))
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru