Primele imagini cu interiorul viitorului M-Byte: SUV-ul electric Byton va ajunge în Europa în 2020

de Paul Cosma
Vineri, 14.06.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Chinezii de la Byton au dezvăluit primele imagini cu interiorul viitorului M-Byte, SUV-ul electric ce va fi lansat și în Europa până la sfârșitul anului 2020. SUV-ul M-Byte va avea un singur motor electric de circa 270 CP și o baterie de 71 kWh. Autonomia maximă este estimată undeva la 400 de kilometri.

Brandul electric Byton, înființat de chinezii de la Future Mobility (FMC), are planuri de intrare pe piața europeană în 2020, după ce va debuta oficial în acest an pe piața asiatică.

Primul model Byton, SUV-ul M-Byte, va avea un singur motor electric de circa 270 CP și o baterie de 71 kWh. Autonomia maximă este estimată undeva la 400 de kilometri. Va fi lansată și o versiune mai scumpă, cu tracțiune integrală, 470 CP și o baterie mai puternică pentru autonomie de până la 500 km cu o încărcare completă.

Până la momentul lansării din septembrie 2019 (cel mai probabil la Frankfurt), Byton a dezvăluit primele imagini cu interiorul, de unde aflăm că viitorul model va avea un display uriaș de 48 inch.

Brandul Byton și-a prezentat primul concept la începutul lui 2018 și are o finanțare de 500 de milioane de dolari pe care vrea să o folosească pentru începerea producției de serie și intrarea pe piețele internaționale.

Chinezii susțin că primul lor model electric va avea un preț de pornire de circa 39.000 de euro.

Via Insideevs

 

Comentarii (5)

  • Prea Star-Trek, da-i poate doar părerea mea.
    Aștept oricum fără surprindere înlocuirea parbrizelor prin mega-ecrane.
    Exteriorul e în schimb destul de reușit (chestie nu prea greu de realizat la o mașină mare ca Byton-ul.)

    P.S. Prețul anunțat e pt. China, iar dacă va apuca să se vândă și-n UE/SUA pe la finele lui 2020 trebuie adăugate 35-40 procente (TVA, taxe vamale-n curs de umflare etc.)
    12 2
  • Ma piș pe el ! Oribil !
    8 9
  • Chiar asa, de ce au mai pus parbriz,si nu o tableta cat el? Au mai zis chinezii de masini electrice,fabricate la bulgari! N-am vazut nici o masina,nici macar in Europa de Vest!
    7 1
  • Personal sper sa fie interzis la inmatriculare un asemenea vehicul ,fie el din China, Japonia, SUA sau de oriunde. Arata a sala de gaming pe roti . Este clar ca cine isi doreste un asemenea "cockpit" este dependent de "gadilarea" non-stop a unor touchscreen-uri. Ar fi pericol pe drumurile publice, nu trebuie sa ne ferim sa spunem asta !
    10 5
  • Clique
    Tot mai mișto un interior jierman, plastic din ăla de "calitate", ce să exprime de la o poștă baștan, dar cu frigiderul gol no?
    Punețî mâna și creați voi un design auto dacă nu vă convine, că la dat din gură sunt primii românii.

    Personal îmi place, e ceva diferit și nu, nu sunt dependent de touchscreen.
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru