Byton

Marti, 10 Septembrie 2019 | Modele noi

Chinezii de la Byton prezintă versiunea de serie a SUV-ului electric M-Byte: ecran de 48 inch și autonomie de până la 435 de kilometri

Constructorul chinez Byton a prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt versiunea de serie a SUV-ului M-Byte, care va păstra ecranul de 48 inch al conceptului și va avea o versiune de top cu autonomie de 435 de kilometri.
Vineri, 14 Iunie 2019 | Modele noi

Primele imagini cu interiorul viitorului M-Byte: SUV-ul electric Byton va ajunge în Europa în 2020

Chinezii de la Byton au dezvăluit primele imagini cu interiorul viitorului M-Byte, SUV-ul electric ce va fi lansat și în Europa până la sfârșitul anului 2020. SUV-ul M-Byte va avea un singur motor electric de circa 270 CP și o baterie de 71 kWh. Autonomia maximă este estimată undeva la 400 de kilometri.
Miercuri, 03 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Byton a publicat imagini din timpul testelor cu SUV-ul electric M-Byte: versiunea de serie va avea autonomie de până la 520 de kilometri

Constructorul chinez Byton a publicat o serie de imagini cu versiunea de serie a SUV-ului electric M-Byte. Fotografiile au fost realizate în timpul testelor din Mongolia. Conform oficialilor companiei, Byton M-Byte va intra în producția de serie la finalul anului curent.
Marti, 08 Ianuarie 2019 | Modele noi

Byton M-Byte: SUV-ul electric cu autonomie de 520 de kilometri va avea un ecran central de 48 inch controlat prin alte două ecrane

SUV-ul electric Byton M-Byte va intra în producție de serie la sfârșitul acestui an și va utiliza un ecran cu diagonala de 48 inch care va fi controlat prin intermediul altor două ecrane, dintre care unul poziționat pe volan.
Vineri, 21 Septembrie 2018 | Industrie

Chinezii de la Byton vor să intre în Europa: producătorul de mașini electrice pregătește lansarea primelor modele în 2020

Brandul electric Byton, înființat de chinezii de la Future Mobility (FMC), are planuri de intrare pe piața europeană în 2020, după ce va debuta oficial anul viitor pe piața asiatică.
Luni, 08 Ianuarie 2018 | Modele noi

Chinezii vor lansa un SUV electric în Las Vegas: noul brand Byton este condus de un fost șef de la BMW

Chinezii de la Future Mobility (FMC) au lansat o nouă companie numită Byton, sub conducerea unui fost șef de la BMW, primul model al brandului electric urmând să fie lansat în Las Vegas.

Tag-uri similare

masini electrice, SUV, chinezi, start-up, Byton, FMC
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru