Chinezi

Joi, 17 August 2023 | Tehnologie

Chinezii au lansat o baterie revoluționară: autonomie de 400 de kilometri în doar 10 minute

Compania chineză CATL a prezentat un acumulator nou pentru mașinile electrice. Mai exact, mașinile care vor fi echipate cu această baterie vor putea primi o autonomie de 400 de kilometri în doar 10 minute la o stație de încărcare rapidă.
Joi, 20 Aprilie 2023 | Modele noi

Chinezii revoluționează piața electricelor: SUV cu 750 km autonomie și preț de 31.800 euro

Xpeng a dezvăluit în cadrul Salonului Auto de la Shanghai noul G6, un SUV coupe electric de clasă medie. Noul model promite o autonomie de 755 de kilometri cu o singură încărcare și este desenat de un scriitor de cărți SF.
Marti, 28 Februarie 2023 | Modele noi

Chinezii prezintă Jetour Traveller, un SUV hibrid de 20.000 de euro, desenat de un designer Porsche

Marca chineză Jetour a publicat primele imagini oficiale cu un nou SUV, numit Traveller. Noul model este desenat de un fost designer Porsche, care s-a ocupat anterior de mai multe modele celebre ca 918 Spyder și Cayman.
Miercuri, 08 Februarie 2023 | Industrie

Chinezii de la BYD vor să construiască o fabrică de mașini electrice în Europa

Compania chineză BYD, unul dintre cei mai mari constructori de automobile din țara asiatică, dorește să se extindă în Europa și să deschidă o fabrică nouă pe Bătrânul Continent. Anterior, constructorul chinez era în cărți pentru posibila preluare a unei uzine Ford din Germania.
Marti, 07 Februarie 2023 | Modele noi

Chinezii de la Geely riscă un conflict cu Fiat și lansează modelul Panda Mini

Constructorul chinez Geely a dezvăluit oficial un nou model de oraș electric, botezat Panda Mini. Noua mașină, vândută în China, ar putea cauza un conflict cu Fiat din cauza numelui.
Marti, 26 Iulie 2022 | Masini autonome

Chinezii de la Baidu prezintă Apollo RT6, un taxi autonom cu volan detașabil

Compania chineză Baidu a publicat imagini oficiale cu Apollo RT6, un monovolum cu rol de taxi autonom. Mașina conține 8 senzori Lidar și este capabilă de conducere autonomă de nivel 4, iar volanul său este detașabil.
Marti, 24 August 2021 | Masini electrice si hibride

Chinezii revoluționează încărcarea: au lansat un SUV cu baterie din grafen care face plinul în 8 minute

Constructorul chinez GAC vrea să lanseze în septembrie un SUV electric cu baterie din grafen, despre care susține că se poate încărca la 80% din capacitate în doar 8 minute.
Luni, 16 August 2021 | Masini electrice si hibride

Chinezii de la BYD au livrat primele SUV-uri electrice în Europa

Constructorul chinez BYD a anunțat livrarea primelor mașini electrice pe pământ european. SUV-ul Tang a ajuns în posesia unor clienți din Norvegia.
Luni, 14 Septembrie 2020 | Industrie

Chinezii de la Envision vor să construiască o fabrică de baterii pentru mașini electrice în Franța: producția ar putea debuta în 2023

Grupul chinez Envision se gândește la mai multe variante pentru construcția unei fabrici de baterii pentru mașini electrice în Franța, potrivit unor informații neoficiale. Producția ar uma să înceapă în 2023 în urma unor investiții de “sute de milioane de euro”.
Marti, 18 August 2020 | Industrie

Profitul Geely a scăzut cu 43% în primul semestru: chinezii încă se gândesc la fuziunea cu Volvo

Geely a avut o scădere de 43% a profitului pe primul semestru, în vreme ce vânzările au fost cu 19% mai mici față de aceeași perioadă din 2019. Chinezii încă se gândesc la fuziunea cu brandul Volvo, deși discuțiile pe această temă au fost suspendate de curând.
Luni, 25 Noiembrie 2019 | Industrie

Chinezii de la BAIC vor să-și mărească participația la Daimler: un pachet de 5% a fost cumpărat în iulie 2019

Chinezii de la BAIC vor să-și mărească numărul de acțiuni deținute la Daimler, potrivit unor surse apropiate de situație. În luna iulie 2019, BAIC a cumpărat un pachet de 5% din acțiunile grupului german.
Vineri, 30 August 2019 | Industrie

Audi caută furnizori de baterii pentru mașinile sale electrice: negocieri avansate cu chinezii de la BYD

Audi se află în căutarea de furnizori de baterii pentru mașinile sale electrice. Surse apropiate de companie susțin că există negocieri avansate în acest sens cu chinezii de la BYD, unul dintre cei mari furnizori din domeniu.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 23 Iulie 2019 | Industrie

Chinezii de la BAIC au cumpărat 5% din Daimler: grupul german spune că investiția este “binevenită”

Grupul chinez BAIC a cumpărat 5% din acțiunile Daimler, nemții spunând că investiția este “binevenită”. Tranzacția vine după ce, anul trecut, miliardarul Li Shufu (președintele Geely) a cumpărat 9.69% din Daimler pentru aproximativ 9 miliarde de dolari.
Joi, 31 Ianuarie 2019 | Industrie

Suedezii de la Koenigsegg și chinezii care dețin fostul Saab vor construi împreună mașini electrice: sunt vizate și “oportunități” pe segmentul hypercar-urilor

Koenigsegg a anunțat un parteneriat strategic cu NEVS, firma suedeză ce cumpărase fostul Saab și care este acum deținută de grupul chinez Evergrande. Astfel, Koenigsegg și NEVS vor lucra împreună la dezvoltarea unor noi modele electrice, în paralel cu identificarea “oportunităților” pe piața hypercar-urilor.
Marti, 22 Ianuarie 2019 | Masini electrice si hibride

Tesla negociază cu chinezii: constructorul vrea un nou furnizor de baterii pentru noua fabrică de mașini electrice din Shanghai

Tesla a semnat un acord preliminar cu compania chineză Tianjin Lishen pentru furnizarea de baterii în cadrul noii fabrici de mașini electrice pe care o construiește la Shanghai. Astfel, Tesla vrea să-și reducă dependența față de Panasonic, unicul său furnizor.
Sambata, 01 Septembrie 2018 | Modele noi

Primul sedan al chinezilor de la Lynk&Co, dezvăluit complet: interior modern, platformă Volvo și versiune hibridă

Lynk&Co, brandul auto lansat recent de Geely, a publicat noi imagini oficiale cu interiorul și exteriorul sedanului 03, alături de specificațiile tehnice. Chinezii spun că Lynk&Co 03 îmbină eleganța și confortul cu agilitatea și caracterul sportive, iar interiorul este unul modern cu elemente de calitate.
Vineri, 31 August 2018 | Modele noi

Chinezii de la Chery pregătesc un nou model pentru Europa: un SUV electric va fi lansat după 2020

Chinezii de la Chery s-au relansat în Europa cu SUV-ul plug-in hybrid Exeed TX și vor să-și continue expansiunea pe Bâtrânul Continent. Asiaticii pregătesc încă un SUV electric pentru Europa, însă lansarea va fi făcută cel mai devreme după 2020.
Luni, 02 Iulie 2018 | Industrie

Furnizori pentru BMW: chinezii de la CATL vor construi în Germania o fabrică de baterii pentru mașinile electrice

Compania chineză CATL (Contemporary Amperes Technology Ltd) va construi în Germania o fabrică de baterii pentru mașinile electrice, urmând să furnizeze aceste componente către mai mulți constructori europeni, printre care și BMW.
Luni, 26 Februarie 2018 | Industrie

Chinezii de la Geely, după ce au cumpărat aproape 10% din Daimler: “Nu mai vrem și alte acțiuni, pentru moment”

Grupul chinez Geely a achiziționat de curând o cotă de 9.69% din Daimler, însă președintele Li Shufu susține că, pentru moment, nu mai dorește să cumpere și alte acțiuni la grupul german.
Luni, 08 Ianuarie 2018 | Modele noi

Chinezii vor lansa un SUV electric în Las Vegas: noul brand Byton este condus de un fost șef de la BMW

Chinezii de la Future Mobility (FMC) au lansat o nouă companie numită Byton, sub conducerea unui fost șef de la BMW, primul model al brandului electric urmând să fie lansat în Las Vegas.

Tag-uri similare

Porsche, productie, Bentley, Concept, SUV, design, Cayenne, Continental, BYD, chinezi
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru