Primele imagini cu viitorul concept Opel Experimental

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 12.07.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile a publicat primele imagini cu viitorul concept Experimental. Debutul este programat pentru IAA Mobility Munchen.

În urmă cu o săptămână, Opel a dezvăluit numele celui mai nou concept al său. Experimental va influența viitoarele modele de serie și va fi, de asemenea, primul vehicul care va purta noua emblemă a producătorului german.

Acum, Opel a publicat primele imagini care ne oferă câteva informații despre designul viitorului concept.

Piesa centrală este, așa cum era de așteptat, noul logo iluminat, mai subțire și cu fulgerul specific mărcii împărțit în două. Conceptul Experimental va avea, totodată, jante cu o structură în formă de elice.

Interiorul este descris ca fiind unul futurist, cu scaune ergonomice și o serie de materiale sustenabile.

"Opel Experimental marchează începutul unui nou capitol pentru marca noastră. A fost conceput pentru oferirea unei viziuni tangibile a direcției spre care se îndreaptă marca Opel," a declarat directorul general Opel, Florian Huettl.

Conceptul Opel Experimental va debuta în cadrul Salonului Auto de la Munchen, eveniment care va avea loc în perioada 5 - 10 septembrie 2023.

via Opel

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru