Primele imagini oficiale cu viitorul concept Peugeot Inception. Debut în ianuarie 2023

de Tiberiu Safta
Joi, 15.12.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Peugeot a publicat primele imagini oficiale cu viitorul concept Inception, care promite să lanseze epoca electrică pentru marca franceză. Conceptul va fi dezvăluit în ianuarie, în cadrul evenimentului CES din Las Vegas.

Conceptul Peugeot Inception a fost anunțat pentru prima dată în septembrie, în cadrul Salonului Auto de la Paris. De atunci, constructorul francez a confirmat că Inception va fi dezvăluit la începutul anului viitor la evenimentul Consumer Electronics Show din Las Vegas.

Acum, Peugeot ne oferă și primele imagini sugestive cu viitorul concept, care promite să deschidă epoca electrică pentru marca franceză. Imaginile în sine nu relevă foarte mult despre concept, însă Peugeot spune că acesta va marca și debutul unui nou limbaj de design al constructorului.

Ceea ce putem vedea în imaginile oferite este sigla Peugeot care pare a fi iluminată și este plasată în centrul unor benzi subțiri LED, montate cel mai probabil în zona grilei. De asemenea, într-una din imagini putem vedea și forma luminilor din față, care sunt desenate ca un inel subțire iluminat.

Galeria foto este completată și de semnătura luminoasă a blocurilor optice din spate, cu aspect tridimensional, alături de inscripția cu numele mărcii și al conceptului.

Viitorul concept Peugeot Inception va fi dezvăluit oficial în 5 ianuarie la CES.

via Peugeot

Comentarii (1)

  • Omu’
    Are tente retro sau mi se pare mie?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru