Primele teasere pentru Mercedes AMG GT R: versiune de performanţă mai "cuminte" decât modelul de curse GT3

de Daniel Popescu
Miercuri, 15.06.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes AMG a publicat primele teasere cu modelul GT R, care va fi prezentat în 24 iunie ca versiune mai puţin spectaculoasă a maşinii de curse GT3.

Mercedes AMG va profita de Festivalul de la Goodwood pentru a dezvălui fanilor în 24 iunie noul GT R, însă până atunci a publicat câteva imagini teaser şi un video cu noul model. Modelul se va poziţiona practic între AMG GT S şi AMG GT Black Series şi va fi o versiune mai "cuminte" a maşinii de curse GT3.

Aşa cum se întâmplă frecvent, imaginile teaser nu oferă foarte multe indicii, însă acestea evidenţiază o grilă asemănătoare cu cea a maşinii de curse, o bară frontală sportivă şi un plafon din fibră de carbon. Pe de altă parte, este de aşteptat ca modelul să aibă o aripă spate proeminentă şi o evacuare poziţionată central.

Numărul 585 de pe plăcuţa de înmatriculare pare să sugereze puterea motorului. Chiar dacă germanii nu au oferit alte indicii în acest sens, este foarte posibil ca modelul să fie echipat cu o versiune îmbunătăţită a unităţii de propulsie biturbo V8 de 4.0 litri, care montată pe GT S produce circa 503 CP.

Via Mercedes

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru