Primul kit de tuning pentru Mercedes ML63 AMG vine de la Brabus

de Bogdan Mirică
Marti, 04.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Brabus a elaborat primul kit de tuning pentru Mercedes ML63 AMG. SUV-ul de performanţă primeşte mai mulţi cai putere sub capotă şi un nou kit de caroserie, pe care îl va expune cu ocazia Salonului de Tuning de la Essen.

În apropierea Salonului de Tuning de la Essen, programat să îşi deschidă porţile luna aceasta, casa de tuning Brabus, specializată în modificarea modelelor Mercedes, a pregătit primul kit pentru ML63 AMG. SUV-ul are parte de un tratament ce vizează atât exteriorul cât şi motorul performant.

Inginerii Brabus au decis să modifice propulsorul V8 de 5.5 litri bi-turbo şi să-i ofere posibilitatea de a livra 611 cai putere, cu 86 de cai mai mult decât în cazul versiunii standard. Cuplul motor a crescut şi el cu 120 Nm de la 700 Nm, până la o valoare impresionantă de 820 Nm.

Cu asemenea resurse, SUV-ul de performanţă va fi capabil să accelereze de la 0 la 100 de km/h în doar 4.5 secunde şi să atingă o viteză maximă de 300 km/h.

Esential 611 cai putere oferă ML63 AMG după tratamentul Brabus.
820 de Nm oferă Brabus ML63 AMG.
Kitul de putere este disponibil şi pentru versiunea de serie echipată cu pachetul Performance, care dezvoltă 557 de cai putere.
Şi în această situaţie, kitul Brabus urcă performanţele la 611 cai putere şi 820 Nm.

Pentru a completa modificările aduse sub capotă, Brabus a elaborat şi un kit de caroserie, care include spoilere noi, jante de 23 de inch din aliaj şi mai multe elemente din fibră de carbon.

Nu în ultimul rând, casa germană de tuning oferă şi modificări pentru suspensia Airmatic, modificări ce influenţează pozitiv şi garda la sol.

via autoblog

Comentarii (2)

  • Grotesc. Rusine Brabus.
    8 6
  • superb...o bestie !
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru