Primul Mercedes-Benz Mythos, un model de ultra-lux, va fi lansat în 2025

de Tiberiu Safta
Vineri, 23.02.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a anunțat oficial că primul model din seria de modele de ultra-lux Mythos va fi lansat în 2025. Noul model va fi bazat pe SL Speedster.

În urmă cu doi ani, Mercedes-Benz a dezvăluit planuri pentru o nouă serie de modele de ultra-lux. Mașinile din noua serie vor purta numele Mythos, iar primul model va fi lansat anul viitor. Din informațiile de până acum, primul model Mercedes-Benz Mythos va fi bazat pe actualul SL.

Mercedes-Benz SL este disponibil doar în versiunea AMG, iar în viitor va fi disponibil și în versiune Maybach, înainte ca versiunea Mythos să își facă apariția.

Constructorul german descrie Mythos ca fiind o subdivizie „dedicată mașinilor exclusiviste și de colecție”. Mașinile care vor purta noul nume vor fi produse în numere mici și vor fi vândute doar „celor mai dedicați entuziaști și colecționari de mașini Mercedes-Benz.”

via Mercedes-Benz

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru