Primul model hibrid în gama de performanță de la Volkswagen: Touareg R plug-in hybrid va fi lansat în 2020, iar vânzările vor începe din 2021

de Paul Cosma
Vineri, 25.10.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a confirmat lansarea primului său model hibrid în gama de performanță. VW Touareg R plug-in hybrid va fi lansat anul viitor, iar vânzările sunt programate să înceapă în 2021.

În luna martie 2018, Volkswagen a dezvăluit oficial noul Touareg. Cea de-a treia generație a celui mai mare SUV european Volkswagen a văzut lumina zilei în premieră mondială în China.

Noul Touareg s-a lansat împreună cu două motoare diesel V6 de 3.0 litri care produc 231, respectiv 286 CP. În plus, un motor V8 de 4.0 litri care dezvoltă 421 de cai putere este vârful de putere al gamei.

La momentul lansării, a fost anunțat faptul că cea mai "curată" versiune a noului Touareg va fi un hibrid cu încărcare la priză care va fi lansat inițial în China și care va dezvolta un vârf de 367 de cai putere prin cele două motoare ale sale.

Mai mult decât atât, Touareg va fi primul model de performanță din gama R care va primi o versiune cu încărcare la priză, după cum au confirmat acum oficialii VW. Lansarea lui VW Touareg R plug-in hybrid va avea loc anul viitor, iar vânzările vor începe în 2021.

Întrebați despre posibilitatea unui model 100% electric în gama R, reprezentanții constructorului au transmis că mai au de parcurs un drum lung până în acel moment.

Via Autocar

Comentarii (2)

  • Primul hibrind din gama de performanta (alergi cu tancul pe serpentine)a Touaregului suna ca prima calugarita actrita de film porno. 4x4 de min 2500kg la gol,cu motor de min 3l dar cica " prietenos" cu natura.
    9 4
  • Rudolf D.
    tatra, astia fac masini pentru oameni cu bani, nu pentru ecologisti. Asa functioneaza economia. Desi unii ecologisti ipocriti le vor avea in garaje pe langa Tesla. Iar ceilalti ecologisti fara bani vor saliva si ei plini de ura si frustrare.

    In Bucuresti masina asta nu va plati taxe. He he he he... ce-mi plac chestiile astea.
    7 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru