Primul teaser pentru Lamborghini Huracan Evo Spyder RWD: supercar-ul cu roți motrice spate va fi prezentat în 7 mai cu ajutorul realității augmentate

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 06.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini a publicat prima imagine teaser cu viitorul Huracan Evo Spyder RWD. Versiunea cu roți motrice spate a supercar-ului cu plafon retractabil va fi prezentată în cadrul unui eveniment online în 7 mai.

La începutul acestui an, Lamborghini a publicat primele imagini și informații referitoare la noua versiune Huracan Evo RWD. Varianta cu roți motrice spate este echipată cu motorul V10 de 5.2 litri care dezvoltă 610 CP și 560 Nm.

Acum, oficialii din Sant'Agata Bolognese au publicat prima imagine teaser cu viitorul Huracan Evo Spyder RWD. Supercar-ul cu plafon retractabil și roți motrice spate va fi prezentat în 7 mai, evenimentul online urmând să înceapă la ora 14:00, ora României.

Pentru acest eveniment de prezentare, Lamborghini a decis să utilizeze realitatea augmentată, astfel încât fanii să poată interacționa cu noul Huracan Evo Spyder RWD într-un mod diferit. Italienii vor miza pe AR Quick Look, ceea ce înseamnă că doar posesorii de produse Apple vor putea beneficia de acest serviciu.

"În această perioadă plină de provocări majore, Lamborghini explorează o nouă metodă de comunicare. Tehnologiile moderne s-au dezvoltat și mai rapid în ultimele luni, iar Lamborghini propune noi metode captivante", a declarat Stefano Domenicali, CEO-ul producătorului din Sant'Agata Bolognese.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru