Primul teaser video cu versiunea cabrio a noului Corvette: modelul va fi prezentat în toamna acestui an

de Cornel Șocariciu
Luni, 29.07.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Chevrolet a publicat un teaser video care anunță debutul versiunii Corvette Convertible. Modelul va fi prezentat în toamna acestui an și, conform zvonurilor, în cadrul evenimentului am putea asista și la debutul versiunii de circuit C8.R.

În urmă cu doar câteva săptămâni, Chevrolet a prezentat noua generație Corvette. Modelul producătorului american vine cu un design mult îmbunătățit, cu un interior modern și cu un motor V8 amplasat central.

La scurt timp de la prezentarea oficială, reprezentanții Chevrolet au anunțat că actuala generație Corvette va fi disponibilă și într-o variantă cabrio. Acum, oficialii producătorului american au publicat un teaser video care anunță lansarea viitorului Corvette Convertible. Modelul va fi prezentat în toamna acestui an, iar conform unor surse apropiate companiei, în cadrul evenimentului, fanii mărcii ar putea admira și varianta de circuit C8.R.

Dar planurile Chevrolet nu se opresc aici. Conform surselor, noul Corvette va fi disponibil și în versiuni cu sisteme de propulsie electrificate. Fanii vor putea comanda un Corvette cu sistem mild-hybrid, tehnologie gândită pentru a genera mici îmbunătățiri atât în dreptul consumului, cât și în ceea ce privește emisiile de CO2.

Ulterior, americanii vor lansa și o variantă plug-in hybrid, în timp ce o versiune 100% electrică nu ar trebui scoasă din calcul.

Motorul V8 de 6.2 litri care echipează versiunea Corvette Stingray oferă 502 cai putere și 637 Nm, valori disponibile prin instalarea pachetului Z51 Performance.

Accelerația de la 0 la 96 km/h se desfășoară în mai puțin de 3 secunde.

Comentarii (1)

  • copy car Ferrari
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru