Protejarea gamei: Tesla renunță la versiunea Model S 75 pentru a evita un "duel" cu Model 3

de Cornel Șocariciu
Joi, 21.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla a anunțat că elimină din configurator versiunea Model S 75. Modificarea va avea loc în 24 septembrie, iar decizia a fost luată pentru a evita un "duel" cu noul Model 3.

La scurt timp după prezentarea versiunii de serie a lui Model 3, Elon Musk a declarat că vor exista o serie de modificări în gama Model S. Oficialul a spus că versiunea Model S 75 ar urma să iasă din configuratorul Tesla pentru a evita un posibil "duel" cu Model 3.

Conform informațiilor obținute de Electrek, Model S 75 ar urma să dispară din configuratorul Tesla în 24 septembrie.

În acest fel, Tesla face o diferență clară între versiunea de bază Model S și proaspătul Model 3. Varianta Model S 75 folosește un singur motor electric și are o baterie de 75 kWh.

În urma acestei modificări, Model 3 devine singurul produs Tesla disponibil doar cu un motor electric. În urmă cu câteva săptămâni, voci apropiate companiei spuneau că o variantă Model 3 cu două unități electrice va ajunge pe piață în primăvara anului viitor.

Via | Electrek

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru