Protejarea speciei: Tesla vrea să scoată cea mai accesibilă versiune a lui Model S pentru a nu se canibaliza cu Model 3

de Cornel Șocariciu
Luni, 24.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pentru a evita canibalizarea dintre Model S și Model 3, Elon Musk are în plan eliminarea actualei versiuni Model S 75. Aceasta folosește un singur motor electric, iar resursele sunt transmisie către puntea spate.

În urmă cu câteva săptămâni, Elon Musk a publicat pe contul său de Twitter prima imagine cu primul exemplar Model 3 de serie. Fondatorul Tesla a anunțat că primele livrări de Model 3 vor avea loc în 28 iulie în cadrul unui eveniment special.

Dar în tot acest timp, Tesla a operat o serie de modificări în configuratorul pentru Model S și Model X și toate acestea pentru a-l primi cum se cuvine pe cel de-al patrulea membru al familiei.

Totodată, Tesla vrea să genereze o diferență clară între versiunea de bază a lui Model S și proaspătul Model 3. Conform informațiilor apărute în afară, americanii vor să scoată de la vânzare versiunea Model S 75 cu tracțiune spate. Aceasta are o baterie de 75 kWh și un singur motor electric care transmite resursele către puntea spate.

Persoane din cadrul companiei au anunțat potențialii clienții, dar și actualii posesori de Tesla că în scurt timp versiunea cu propulsie a lui Model S o să dispară din ofertă. Oficialii constructorului american au confirmat aceste informații, iar procesul de eliminare va avea loc până la finalul anului.

Cât despre Model 3, Tesla are în plan fabricarea a 100 de exemplare în luna august, respectiv 1.500 de unități în luna septembrie.

Via | Electrek

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru