Race of Champions 2009 se muta in China

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 16.04.2009
Editia de acest an a evenimentului Race of Champions va avea loc in China, pe unul din stadioanele folosite la Olimpiada din anul 2008.

Organizatorii Race of Champions au anuntat ca editia de acest an a evenimentului va avea loc pe un stadion olimpic din China. Acesta va fi primul "Race of Champions" organizat in afara Europei. Ostilitatile din acest an vor avea loc dupa Marele Premiul al Abu Dhabi-ului.

Editia din acest an a Race of Champions este prima care are loc in timpul saptamanii. Prima zi va gazdui Cupa Natiunilor, urmand ca cea de-a doua zi a evenimentului sa gazduiasca Cursa Campionilor. In cea de-a treia zi a evenimentului, fanii sporturilor cu motor vor putea sa cunoasca pilotii de top ai cursei si vor putea vedea diverse automobile istorice in cadrul unei expozitii.

Primul eveniment Race of Champions a avut loc in anul 1988, cand opt campioni din WRC s-au luptat pe cateva probe speciale, in urma carora finlandezul Juha Kankkunen a iesit castigator. Evenimentul este organizat in forma actuala din anul 2004. Editia de anul trecut a Race of Champions i-a avut ca protagonisti pe Michael Schumacher, Jenson Button, David Coulthard si Sebastian Vettel, precum si o serie de piloti din alte clase ale motorsportului.

Via | GPUpdate

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru