Raport la Fetești: după primele 5 luni ale anului, 33% dintre șoferi au ales să plătească taxa de pod la bariere

de Cornel Șocariciu
Vineri, 09.06.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Peste 1.1 milioane de mașini au folosit benzile marcate cu "e-tarif" din zona podului Fetești în primele cinci luni ale anului. Alte 566.000 de vehicule au oprit în zona de taxare.

Vacanța de 1 mai a trecut. Vacanța de Rusalii s-a încheiat și ea. Acum, CNAIR oferă un raport interesant cu privire la situația plăților efectuate la trecere podului de la Fetești.

Din înregistrările camerelor video amplasate în zona stațiilor de taxare, în perioada 1 ianuarie 2017 - 5 iunie 2017 au trecut 1.734.574 de vehicule. Dintre aceste, un număr de 1.167.903 mașini au folosit benzile marcate cu "e-tarif", restul (32.67%) oprind în dreptul stațiilor de taxare.

Până în acest moment, pentru 943.181 de vehicule care au folosit benzile marcate "e-tarif" s-a regăsit automat o plată efectuată în termenul legal.

Urmareste Automarket
Pentru celelalte 224.722 de vehicule detectate, înregistrările au intrat pe fluxul manual de verificare al agenților constatatori, existând trei posibilități: numărul de înmatriculare a fost detectat eronat, pentru acel număr de înmatriculare nu a fost efectuată nicio plată, vehiculele respective se regăsesc în lista celor exceptate de la plata tarifului.

306.883 de treceri au fost achitate prin SMS, iar 728.373 de treceri au fost plătite prin intermediul serviciilor portalurilor web sau a stațiilor de distribuție carburanți.

Via | CNAIR

Comentarii (8)

  • gabi_o
    Romania - tara bananiera!
    5 1
  • Mi se pare mult prea mult 12 lei pentru cativa km de pod in conditiile in care pentru toata reteaua de autostrazi platesti tot atat pentru 7 zile.
    6 0
  • Carcotasu'
    Cred ca suntem un neam de masochisti. Nu inteleg de ce ne complicam viata cand putem face unele chestii mult mai usor? Mereu cand trec pe la Fetesti si vad coada de la taxare ma minunez.
    3 1
  • a se lua in calcul urmatoarea stire si vom intelege de ce unii nu platesc decat cash:
    http://stirileprotv.ro/stiri/inspectorul-pro/fabrica-de-amenzi-de-la-fetesti-soferii-sunt-sanctionati-desi-platesc-taxa-prin-sms-cnair-le-spune-sa-mearga-in-instanta.html
    4 0
  • Puneti naibi 50 de bani la taxa de drum ,ca si asa e plina de gropi,si eliminati taxa pe un petic de drum,pod.In felul asta eliberati si un numar de paznici de la bariere.
    4 0
  • In statistica scrie de cate ori nu a functionat in benzinarii plata ca nu mergea "legatura"?
    3 0
  • CNADNR

    Niște bou...
    1 0
  • voi nu ati observat o chestie in ultimul timp??eu de fiecare data cind am o problema cu autoritatile statului mi se rasunde sec:"d-le calculatorul nu noi"...asa ca titi cealalta fata a medaliei este asta:"d-le noi nu am gresit ,nu stim,calculatorul a facut asa!!"...si uite asa ei se spala fain -frumos pe miini si tu esti bun de plata...appropo cineva mai sus se minuna de cozile la plata cash...sa vezi frate ce o sa te minunezi cind o sa umbli ca habaucul "din cauza calculatorului"..iti zice unu care e stan patitul(nu la taxarea la fetesti)...asa ca eu unul ma p.. pe ele calculatoare
    ps-am o ruda care lucreaza multa hirtogarie la spital..acolo se lucreaza si"de mina" si "de calculator"acelasi lucru..oare de ce?
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru