Război în clasa compactă astăzi în Autovot: Ford Focus facelift vs. Nissan Qashqai

de Automarket
Marti, 10.02.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Turul doi din competiţia Autovot continuă astăzi cu un noul duel de zile mari în categoria Maşini Accesibile: Ford Focus vs. Nissan Qashqai, în timp ce la Maşini Premium are loc o înfruntare în familie între două modele Mercedes-Benz.

Turul doi a început cu un meci disputat în categoria Maşini Accesibile. Popularul Volkswagen Passat a intrat în ring alături de noul Mazda2, dar micuţul model japonez nu a avut nici o şansă în faţa berlinei germane. VW Passat a atras peste 80% din voturile fanilor, devenind astfel primul participant în sferturile de finală.

Un meci mult mai echilibrat a avut loc în categoria Maşini Premium unde BMW X4 a dat piept cu sportivul Audi TT. Cum cele două mărci germane au armate egale de fani la noi în ţară, meciul s-a decis în a doua parte a confruntării. BMW X4 a plecat în luptă cu un mic avans în numărul de voturi primite. Audi a contratacat și în urma apelurilor lansate pe canalelele social media, fanii au reacționat. Audi TT prelua conducerea cu două ore înainte de finalul luptei. În cele din urmă, Audi TT a avansat în sferturile de finală unde va întâlni câştigătorul din meciul de astăzi.

Duelul de astăzi în categoria Mașini Accesibile:

Ford Focus este unul dintre cele mai bine vândute modele din clasa compactă. Varianta cu facelift revine astăzi în competiţia Autovot 2015 pentru un nou duel.

Rival îi este de această dată popularul crossover Nissan Qashqai. Se anunţă a fi un duel echilibrat între două maşini practice. Învingătorul va avansa în sferturile de finală Autovot 2015 şi va face un pas serios către câştigarea competiţiei la categoria Maşini Accesibile.

VOTEAZĂ AICI ÎN DUELUL ZILEI 

Ford Focus facelift. 
În România de la 16.450 euro. Fotografii, preţuri, versiuni, motorizări, date tehnice
În turul 1: 737-107 vs Ssangyong Korando

Nissan Qashqai. 
În România de la 18.690 de euro. Fotografii, preţuri, versiuni, motorizări, date tehnice
În turul 1: 981-268 vs. Kia Sorento

Duelul de astăzi în categoria Mașini Premium:

În categoria Mașinilor Premium avem parte astăzi de un duel fratricid. Pentru prima dată în competiţia din acest an două modele Mercedes-Benz se înfruntă în mod direct. Ce-i drept, cele două automobile fac parte din segmente total diferite, dar fanii mărcii vor trebui să aleagă cine merge mai departe în competiţia Autovot 2015: elegantul Mercedes-Benz CLS sau practicul Mercedes-Benz Clasa V.

VOTEAZĂ AICI ÎN DUELUL ZILEI  

Mercedes-Benz CLS.


În România de la 56.200 de euro. Fotografii, preţuri, versiuni, motorizări, date tehnice
În turul 1: 434-416 vs. Seria 4 Gran Coupe

 
Mercedes-Benz V-Klasse.
În România de la 37.000 de euro. Fotografii, preţuri, versiuni, motorizări, date tehnice
În turul 1: 884-253 vs. Smart Fortwo

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru