Real Racing 3 a primit un update dedicat Formulei 1: jocul de curse include toți piloții și cinci circuite din calendarul competițional

de Daniel Popescu, Foto: Formula 1
Marti, 26.11.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jocul de curse Real Racing 3 a primit un update prin care jucătorii pot intra în pielea oricărui pilot din sezonul 2019 al Formulei 1 și își pot testa abilitățile pe circuite precum Monza, Silverstone sau Suzuka.

Dezvoltatorii jocului de curse Real Racing 3 au lansat în această săptămână unul dintre cele mai mari update-uri de până acum.

În urma unui parteneriat cu Electronic Arts și proprietarii Formulei 1, noul update oferă jucătorilor posibilitatea de a utiliza orice monopost și orice pilot care concurează în sezonul 2019 din Marele Circ.

De asemenea, monoposturile de Formula 1 pot fi puse la încercare pe cinci dintre cele 21 de circuite care alcătuiesc calendarul competițional. Organizatorii au menționat însă doar patru dintre cele cinci circuite incluse, și anume tradiționalele Monza, Silverstone și Suzuka și circuitul din Abu Dhabi, care găzduiește ultima etapă a sezonului.

Real Racing 3 s-a lansat în anul 2013 și a devenit rapid unul dintre cele mai populare jocuri video disponibil pe platformele mobile Android și iOS, iar jucătorii au de ales între 250 de de mașini și 20 de trasee din lumea reală.

Noul update dedicat Formulei 1 include și alte noutăți atractive pentru jucători, cum ar fi un hub dedicat Formulei 1, o cursă zilnică, o carieră specială de tip Grand Prix, dar și evenimente speciale.

De asemenea, update-ul include și Formula 1 Academy, un mod de joc care are rolul de a oferi începătorilor o introducere în lumea sporturilor cu motor și, mai ales, a Formulei 1.

Via Formula1

Comentarii (1)

  • Neutru
    Tot joc rămâne.Nu se apropie nici de simulator,e timp pierdut aiurea dar cineva încasează bani,deci afaceri.
    5 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru