Record mondial: Cel mai mare burnout din lume a fost stabilit în SUA (VIDEO)

de Bogdan Mirică
Luni, 15.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cel mai mare burnout din lume a intrat oficial în Cartea Recordurilor. A fost nevoie de peste 100 de mașini și de un circuit din Statele Unite.

Probabil puțini dintre voi știu că există un record pentru cele mai multe burnout-uri realizate simultan. Cartea Recordurilor și dorința de a fi prezent în paginile ei dă naștere unor încercări neobișnuite.

Așa s-a întâmplat în Australia, când un grup de 107 mașini s-au strâns pe un circuit pentru cel mai mare burnout din lume. Recordul a fost omologat și a dat startul încercărilor de doborâre.

Nu a trecut mult, întrucât weekendul acesta americanii au reușit să stabilească o nouă performanță la acest capitol, pe circuitul Memphis International Raceway. 114 mașini au stabilit cel mai mare burnout din lume. Au avut alături și un producător european de anvelope, care a pus la dispoziție materialul necesar pentru burnout.

Comentarii (1)

  • Motorsport-ul in SUA...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru