Renault 5 electric primește o ediție specială Roland Garros

de Alexandru Monenciu
Vineri, 26.04.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cu ocazia turneului de tenis de la Roland Garros, Renault 5 electric va primi o ediție specială inspirată de acest eveniment. Aceasta va fi disponibilă la vânzare în 2025.

Turneul de tenis de la Roland Garros este unul dintre cele mai cunoscute evenimente de acest gen. Renault este partenerul oficial al turneului francez din 2022, iar pentru ediția de anul acesta constructorul din Hexagon a pregătit ceva special.

Mai exact, o ediție specială Renault 5 E-Tech Roland Garros. Aceasta va fi disponibilă pentru vânzare în 2025.

Înainte de toate, ediția specială va fi disponibilă în 4 nuanțe exterioare: Alb Pearl, Albastru Midnight, Negru Starry și Gri Slate Matt. Jantele Ecrou, cu diametrul de 18 inch, sunt vopsite în negru și au un design special.

Mai departe, francezii propun un plafon cu finisaj textil. Logo-ul Roland Garros poate fi regăsit în partea inferioară a portierelor față.

Pentru interior, ediția specială Roland Garros aduce o tapițerie gri deschis, inspirată de îmbrăcămintea specifică sportului. Pe tetierele scaunelor din față regăsim, de asemenea, logo-ul turneului francez, în relief.

Capătul selectorului transmisiei este inspirat de mânerul rachetelor de tenis.

Și aici regăsim logo-ul Roland Garros. Nu în ultimul rând, zona de încărcare prin inducție are o tentă roșiatică pentru că Renault a integrat pulbere de zgură în material. Și preșurile au aceeași tentă.

Așa cum spuneam, ediția specială Renault 5 E-Tech Roland Garros va fi disponibilă pentru vânzare în 2025.

via Renault

Comentarii (2)

  • Astia nici nu le-au pus la vanzare si au editii speciale. Ce vremuri traim.....
    4 2
  • Diana Șosoacă
    Nu se precupeţeşte niciun efort pentru a justifica umflarea prețului.
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru