Renault Captur Arizona - prima ediţie specială a SUV-ului de clasă mică

de Bogdan Mirică
Miercuri, 04.09.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault a introdus prima ediţie specială a modelului Captur. Se numeşte Arizona şi vine cu o serie de elemente de personalizare predefinite pentru a atrage clienţii europeni.

Renault caută să crească popularitatea micului SUV Captur cu o ediţie specială, proaspăt lansată în Europa. Se numeşte Arizona şi caută să ofere clienţilor o alternativă personalizată şi plină de elemente de individualizare.

Pentru a câştiga inimile clienţilor, ediţia specială Arizona vine cu o caroserie vopsită în culoarea portocaliu şi condimentată cu o nuanţă neagră (Etoile Black) pe acoperiş şi pe montanţi. Look-ul este completat de geamuri fumurii, de praguri laterale, de asemenea negre, şi de jante de 17 inch, din aliaj.

Gama de motorizări va include aceleaşi unităţi regăsite în prezent în gama lui Captur. Este vorba despre bezinarele TCe de 90 şi 120 de cai putere, ultimul asistat de transmisia cu dublu ambreiaj EDC. Pentru cei care preferă dieselul, Renault Captur Arizona vine cu dCi-ul de 90 de cai putere, disponibil atât cu transmisie manuală cât şi automată.

Comentarii (9)

  • Arata bine ! As fi vrut si o imagine din lateral, mai clara.
    16 0
  • Ha ha ha! Arizona! Imi si imaginez un Captur zburand peste preeri sau un fermier american vanzandu-si F 250-UL, SIERA, ori RAM-ul ca sa-si cumpere Captur. O sa-mi ziceti ca Renault nu tinteste o asemenea piata, dar sa pui unei masini o mie la suta europene, un nume care te duce cu gandul la mustangi si la cow-boys este pur si simplu penibil! De altfel francezii au mai avut o masina cu nume de stat american, Florida. Aceea fiind insa o decapotabil, iar statul respectiv fiind unul cu mult soare, putea exista o conexiune intre cele doua. Din pacate de data asta numele cu masina se potrivesc exact ca nuca in perete.
    9 13
  • Masina arata bine. Nu este ceva pe gustul meu, dar este o pata de culoare in "marea" de masini nemtesti. Si Misha, Renault foloseste astfel de denumiri pentru anumite versiuni de mai bine de 20 ani. De exemplu denumirea de Nevada.
    11 2
  • Se numea de fapt Renault Floride, nu florida, si isi are originea undeva prin anii 1960. Tine de traditie. Te duce cu gandul la spatii deschise, soare, libertate. Nu vad care-i problema.
    11 3
  • Daca ar fi pus motoare mai tari si un sistem de tractiune fata pentru drumuri grele ca la Peugeot,vanzarile ar fi fost sensibil mai mari.
    4 3
  • Si ce-o-nsemna oare "Floride" in limba lui Jules Verne, istetimea ta?
    Mai ales ca vorbim despre o limba in care absolut toti termenii tehnici sunt tradusi. Ei nu au "mouse" la computer, au "souriceau". De fapt nici "computer" nu au, ci "ordinateur" care poate fi "portable", ca sa nu fie "laptop". Asa ca mai lasa-ne cu observatiie de doi lei si invata ca in orice limba din lume numele de continente se scriu cu majuscula, iar in exprimarea ta virgula nu are ce cauta inainte de "si".
    2 8
  • @Misha
    Poti sa stalcesti ce vrei tu, nu insa si scrierea numelor proprii ce definesc esenta unor marci de traditie precum Renault.
    6 1
  • AndreiRN
    Si ce % din vanzari vor plati cei de la Renault statului Arizona?
    Ca doar acuma nimeni nu mai are voie sa foloseasca nume ale produselor frantuzesti fara sa plateasca un %.
    1 4
  • @flavius
    Exista Scenic XMOD 1.6dci. Are un sistem mai avansat de control al tractiunii, care promite sa emuleze 4x4.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru